Mission: Impossible – Dead Reckoning: Trailer je online

Mission: Impossible – Dead Reckoning: Trailer je online | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Tom Cruise přináší fenomenální upoutávku pro svoje příští sebevražedné kousky.

Máme tu příjemný závěr víkendu, kdy na internet překvapivě unikl trailer pro Mission: Impossible – Dead Reckoning, část 1. Zřejmě jde o ten samý trailer, který byl před časem promítaný na americkém CinemaConu. Video nicméně není v nějaké bootlegové verzi, nejde tedy o nahrávku z plátna, ale o nějaký interní únik z distribuce. Studio Paramount se snaží video z internetu mazat, takže kdyby už trailer nešel přehrát, až si článek otevřete, hledejte na Twitteru, trailer najdete.

Teď už k samotné upoutávce. Ta je fenomenální! Jestli někdy v minulosti šlo pochybovat o tom, zda Ethan Hunt převzal nebo nepřevzal pozici Jamese Bonda, tak tady už prostě není o čem spekulovat. Ohromné kvantum zběsilé akce, napětí, krásné lokace, elegantní šaty, geopolitické šachy, nebezpeční padouši a dávka osudovosti. Tady prostě nechybí naprosto vůbec nic z toho, co by měl mít řádně protřepaný špionážní koktejl.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part I má stanovené datum české a slovenské premiéry na 13. července 2023, Mission: Impossible – Dead Reckoning Part II potom na 27. června 2024. Režíruje a scénář píše Christopher McQuarrie. Znovu se vracejí Tom Cruise, Simon Pegg, Henry Czerny, Ving Rhames, Vanessa Kirby a Rebecca Ferguson. Dále se objeví Hayley Atwell, Pom Klementieff, Esai Morales, Gregory Sanon a Shea Whigham.

Podklady a foto: Paramount

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest