Mission Impossible 4: Další fotky z filmu

Mission Impossible 4: Další fotky z filmu | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Studio Paramount uvolnilo pár explozivních snímků Ethana Hunta a jeho týmu.

Mission: Impossible: Ghost Protocol, jak zní celý název filmu, se již stihl představit v prvním traileru, který se opravdu vydařil a vyvolal u diváků vlnu nadšení. Tom Cruise je opět ve skvělé formě, připraven zneškodnit zákeřné teroristy z východu. Na první z nových fotografií můžete vidět drsně vyhlížejícího Ethana Hunta, který odchází od výbuchu ve stylu „frajeři jsou vždycky k explozi zády.“ Na dalším snímku se nám představuje kompletní osazenstvo nového IMF týmu, tedy Tom Cruise, Paula Patton jako agentka Jane Carter, Simon Pegg aka chlápek se zlepšováky Benji Dunn a především Jeremy Renner, který podle šeptandy po Cruisovi přebere pochodeň hlavního hrdiny. Jako bonus přikládáme Ethanovo / Tomovo božské BMW, pro které by nejeden člověk byl schopný obětovat celou rodinu i se psem, jen aby se ho mohl dotknout.

Kromě obrázků se také objevila oficiální synopse: Není to jen další mise. IMF je uzavřena, kvůli podezření, že byla zapojena v bombovém útoku na Kreml. Je iniciován Ghost Protocol (detaily viz náš předchozí článek) a Ethan Hunt se svým novým týmem musí očistit jméno organizace. Bez pomoci, kontaktů a podpory. Nikdy jste neviděli drsnější a intenzivnější misi než je tahle.

Galerie: 3

Mission Impossible 4: Další fotky z filmu | Fandíme filmu Mission Impossible 4: Další fotky z filmu | Fandíme filmu Mission Impossible 4: Další fotky z filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest