Weird: The Al Yankovic Story: Daniel Radcfliffe ujetým zpěvákem

Weird: The Al Yankovic Story: Daniel Radcfliffe ujetým zpěvákem | Fandíme filmu
Roku
Zobrazit další 3 obrázky
Pusťte si trailer hudebního životopisu, v němž se Harry Potter stává legendárním králem akordeonů.

Proslavil jej Harry Potter, po jeho skončení nicméně chtěl Daniel Radcliffe od své ikonické role utéct co nejdál. Vystupoval v rozmanité škále filmů, zjevně se však našel v komediích, kdy mu nedělá problém dělat vtipy nebo být jejich terčem. Krásně to ilustruje seriál Nebe s.r.o., kde jednou z vrcholných scén třetí série bylo Danielovo zdrogované hudební vystoupení. A k hudební komedii se Radcliffe vrací.

Hraje totiž hlavní roli ve snímku Weird: The Al Yankovic Story. Životopisný film představí divákům legendárního autora hudebních parodií a jak ukázka naznačuje, stejně jako Al, ani film o něm se nebude brát zbytečně vážně. Daniel se vtělil do legendárního kudrnáče, popadl akordeon a jal se býti „chirurgem“.

Al Yankovic se podílel na scénáři a máme se dočkat „stoprocentně nenapadnutelně pravdivého příběhu Divného Ala a jeho zhýralého a skandálního života“. Spolu s hudebníkem scénář napsal režisér filmu Eric Appel. Ten má letité komediální zkušenosti, když začínal ve skečové show Funny or Die uvádí… a následně točil epizody pro chválené seriály, jako jsou Kancl, Nová holka nebo Brooklyn 99. Krom Radcliffa ve snímku vystupují Evan Rachel Wood, Rainn Wilson nebo Julianne Nicholson. Snímek bude na podzim uvedený na VOD.

Podklady a foto: Roku

Galerie: 4

Weird: The Al Yankovic Story: Daniel Radcfliffe ujetým zpěvákem | Fandíme filmu Weird: The Al Yankovic Story: Daniel Radcfliffe ujetým zpěvákem | Fandíme filmu Weird: The Al Yankovic Story: Daniel Radcfliffe ujetým zpěvákem | Fandíme filmu Weird: The Al Yankovic Story: Daniel Radcfliffe ujetým zpěvákem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest