The Killer’s Game: Zabiják Jason Statham si objedná vraždu sebe sama

The Killer’s Game: Zabiják Jason Statham si objedná vraždu sebe sama | Fandíme filmu
Summit Entertainment
Zobrazit další 3 obrázky
D.J. Caruso se pustí do námětu, který Hollywoodem putuje bez realizace už od roku 1997.

Jason Statham si vyhlédl další akční roli. Pokud dobře dopadnou vyjednávání, tak si ve snímku The Killer’s Game (Zabijákova hra) zahraje stárnoucího nájemného vraha, kterému diagnostikují nevyléčitelnou nemoc. Protože nechce umírat v bolestech, objedná si vlastní vraždu. Když se ukáže, že diagnóza byla chybná, tak už je pozdě a v patách mu je armáda bývalých kolegů, kteří se jej pokoušejí zabít.

Snímek vychází z románové předlohy od Jaye Bonansingy a zajímavé je, že Hollywood se snímek snaží realizovat už od roku 1997. Postupně byli s projektem spojováni Michael Keaton, Wesley Snipes, Alex Proyas, John Woo, Renny Harlin nebo Simon Kinberg, který snad zpracoval poslední verzi scénáře. Nejnověji má tedy hlavní roli ztvárnit Statham a režíre se má chopit D.J. Caruso (Disturbia, xXx: Návrat Xandera Cage).

Zápletka zní podobně, jako nedávná legrácka se Schwarzeneggerem, Zabít Gunthera, tak uvidíme, jak dopadne chystaná novinka. Na závěr to nejlepší z Jasona Stathama:

Zdroj: THR

Galerie: 4

The Killer’s Game: Zabiják Jason Statham si objedná vraždu sebe sama | Fandíme filmu The Killer’s Game: Zabiják Jason Statham si objedná vraždu sebe sama | Fandíme filmu The Killer’s Game: Zabiják Jason Statham si objedná vraždu sebe sama | Fandíme filmu The Killer’s Game: Zabiják Jason Statham si objedná vraždu sebe sama | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest