Corrective Measures: Jeden z posledních filmů Bruce Willise je venku

Corrective Measures: Jeden z posledních filmů Bruce Willise je venku | Fandíme filmu
Tubi
Zobrazit další 3 obrázky
Ještě než jako diváci pocítíme Willisův odchod do důchodu, můžeme ho vidět ve věznici superpadouchů. Pusťte si trailer.

Zřejmě jste zaznamenali zprávu o tom, že Bruce Willis kvůli zdravotním potížím ukončil (nebo přinejmenším dlouhodobě přerušil) svoji hereckou kariéru. V posledních letech před kamerou stál opravdu hodně, takže jen v letošním roce by s ním mělo být uvedeno víc než deset filmů! Jen od začátku roku jich bylo pět, kdy zatím posledním je snímek Corrective Measures.

Příběh se odehrává v té nejnebezpečnější věznici světa, kde jsou držení ohavní zločinci s nadpřirozenými schopnostmi. Narazíte tu na nejrůznější monstra, kyborgy nebo šílené zlosyny. Všichni vězni nosí elektrické obojky a celý komplex je ukrytý někde na severozápadě USA. Nejznámějším trestancem ze všech je Julius „The Lobe“ Loeb (Willis), génius, jenž má někde ulitý obrovský balík peněz. Kde přesně to je, se z protagonisty snaží už léta vypáčit zkorumpovaný ředitel věznice Devlin, jehož ztvárnil Michael Rooker. Křehký mír, jenž ve věznici vládne, je narušený, když se sem dostane Payback (Dan Payne), vražedný maskovaný mstitel posedlý pomstou.

Dále ve filmu hrají Brennan Mejia nebo Tom Cavanagh. Režíruje Sean O’Reilly. Snímek v traileru nevypadá zrovna skvěle a divácké ohlasy nejsou nadšené, ale pořád jsou lepší, než u většiny Willisových filmů z poslední doby. Takže pokud se chcete s Willisem loučit, tohle by mohla být docela schůdná cesta. Snímek vznikl pro bezplatnou streamovací platformu Tubi. Ta u nás momentálně není k dispozici, ale jestli máte VPNku, můžete se podívat.

Podklady a foto: Tubi

Galerie: 4

Corrective Measures: Jeden z posledních filmů Bruce Willise je venku | Fandíme filmu Corrective Measures: Jeden z posledních filmů Bruce Willise je venku | Fandíme filmu Corrective Measures: Jeden z posledních filmů Bruce Willise je venku | Fandíme filmu Corrective Measures: Jeden z posledních filmů Bruce Willise je venku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest