The Batman 2 je oficiálně v přípravě

The Batman 2 je oficiálně v přípravě | Fandíme filmu
Warner Bros.
Původní tým se vrací, aby navázal na dosavadní úspěch.

CinemaCon v americkém Las Vegas pokračuje a studia dál prezentují chystané novinky. Studio Warner Bros. přímo na pódiu oznámilo, že oficiálně chystá The Batmana 2. Pravda, už dopředu se mluvilo o tom, že tvůrci počítají s celou trilogií, ale víte jak to chodí – v Hollywoodu se plány můžou rozpadnout poměrně snadno. První The Batman však měl komerční, divácký i kritický úspěch, není tedy divu, že pokračování může dostat zelenou.

Na prezentaci bylo jasně řečeno, že se vrací Matt Reeves jako režisér i jako spoluautor scénáře. Robert Pattinson se opět ujme hlavní role. Někteří reportéři uvádějí, že na CinemaConu zaznělo, že se vrátí „celé obsazení“, ať už to přesně znamená cokoliv. (Tvůrci v rozhovorech naznačují, že Tučňák by měl dostat vlastní minisérii, pacienti z Arkhamu taktéž a minimálně v závěru prvního filmu se zdálo, že Catwoman je pro tuto chvíli ze hry).

V tuto chvíli nejsou známy žádné podrobnosti o tom, kdy se „dvojka“ začne točit, kdy ji uvidíme nebo co se v ní bude odehrávat. Soudě dle prvního filmu můžeme očekávat daleko sebejistějšího Batmana, který bude muset operovat ve městě alespoň částečně odříznutém od zbytku země. Prozatím nevíme ani to, zda dřív uvidíme jednu ze spin-offových televizních sérií a nebo druhý film.

Foto: The Batman

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest