Rebel Moon: Zack Snyder natočí hned dva díly svojí epické sci-fi

Rebel Moon: Zack Snyder natočí hned dva díly svojí epické sci-fi | Fandíme filmu
Netflix / Zack Snyder
Boj s vesmírným tyranem bude mít dvě části. Seznamte se s postavami.

Už nějakou dobu víme, že Zack Snyder (300, Justicel League, Armáda mrtvých) chystá pro Netflix velkolepou sci-fi Rebel Moon, kterou prapůvodně napsal jako scénář ze světa Star Wars. Film se bude točit letos a díky tomu se dozvídáme další podrobnosti.

Zpravodaj magazín Production Weekly přináší hollywoodským profesionálům informace o tom, kde se mohou hlásit o pracovní příležitosti. Právě díky němu se dozvídáme, že Snyder natočí v těsném závěsu (zároveň) hned dvě části Rebel Moon! Natáčení je v tuhle chvíli naplánované na období od dubna do listopadu a točit se bude „back-to-back“, tedy v těsné návaznosti, potenciálně na střídačku, aby to bylo ekonomicky co nejúspornější.

Točit se bude v Kalifornii, konkrétně v okrese Inyo, kde se v krásných přírodních scenériích a v místních venkovních dekoracích natočily více než čtyři stovky hollywoodských filmů, především westernů. Také se tu ale nachází Údolí smrti, kde některé svoje scény natáčely Hvězdné války – konkrétně Nová naděje a Návrat Jediů.

Production Weekly nám také poodhaluje postavy, které se ve snímku objeví. Již dříve byla Sofia Boutella obsazena do hlavní role Kory, která bude stát v čele odboje proti tyranovi Balisariovi. Ale objeví se samozřejmě i další postavy:

  • Noble: Charismatický, hrozivý, rozhodný a brutální. Vlastně je to hraniční sadista.
  • Gunnar: Pohledný a ve skvělé kondici. Je vážný a spolehlivý.
  • Balisarius: Zuřivý a lstivý válečník.
  • Aris: Vojenský zelenáč, ve kterém stále zůstávají zbytky nevinnost a soucitu, navzdory brutalitě, které byl svědkem.
  • Devin: Vojenský zelenáč, který je citlivý a váhá nad příkazy, které mu dal jeho velitel.
  • Sam: Postavu má hrát někdo ze Skandinávie či obecně severní Evropy. Sam je laskavá, něžná duše. Je to tvrdá pracantka z farmy. Není zcestovala, ale vítá všechny cizince, kteří přijíždějí do její vesnice.

 

Děj snímku Rebel Moon je zasazený na mírumilovnou kolonii na okraji galaxie, kterou začnou ohrožovat armády tyranského regenta Balisaria. Kolonie vyšle mladou ženu s tajemnou minulostí na okolní planety, aby tam našla válečníky, kteří by byli ochotní se spolu s kolonií regentovi postavit. Hlavní roli ztvární Sofia Boutella, režíruje Zack Snyder, scénář spolu s ním napsali Shay Hatten a Kurt Johnstad. Film vzniká pro Netflix.

Foto: Netflix / Zack Snyder

Zdroje: Production Weekly, Whats on Netflix, Snyder Updates

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest