Vražda na jachtě 2: Jennifer Aniston sdílí první zákulisní video

Vražda na jachtě 2: Jennifer Aniston sdílí první zákulisní video | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Pokračování komediální detektivky je dokončené, jsou tu první záběry.

Netflix slavil velký úspěch se snímkem Murder Mystery, který v Česku uvedl jako „Vražda na jachtě“. Natočil tedy pokračování, jež u nás dost možná uvede jako „Vraždu v Paříži“, vzhledem k tomu, že se velká část děje odehrává právě ve městě lásky. Na oficiální český název Murder Mystery 2 si nicméně budeme muset ještě počkat.

Na co už fanoušci čekat nemusejí, jsou dobré zprávy z produkce. Pokračování bylo oznámeno už v roce 2019, avšak nejspíš kvůli pandemii se samotné natáčení dost posouvalo. Nakonec se kamery skutečně letos v lednu rozeběhly a teď je hotovo. Štáb začínal natáčením scén z Havaje, končil v Paříži, kam pán a paní Spitzovi nejspíš vyrazí na další dovolenou a potažmo za řešením další vraždy.

Níže si můžete pustit video oslavující poslední klapku, jež vás zároveň nechá nahlédnout do zákulisí pařížských lokací. V galerii je pár fotek. Krom ústřední dvojice v podání Jennifer Aniston a Adama Sandlera ve filmu vystupují Mark Strong, Mélanie Laurent či Jodie Turner-Smith. Adeel Akhtar a John Kani se vracejí z prvního filmu jako maharádža a plukovník Ulenga. Dvojku režíruje Jeremy Garelick, scénář napsal autor jedničky James Vanderbilt. Lze se domnívat, že Netflix snímek uvede ještě letos.

Podklady a foto: Netflix

Zdroje: Jennifer Anniston, Mark Strong, Enrique Arce Temple

Galerie: 4

Vražda na jachtě 2: Jennifer Aniston sdílí první zákulisní video | Fandíme filmu Vražda na jachtě 2: Jennifer Aniston sdílí první zákulisní video | Fandíme filmu Vražda na jachtě 2: Jennifer Aniston sdílí první zákulisní video | Fandíme filmu Vražda na jachtě 2: Jennifer Aniston sdílí první zákulisní video | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest