Moon Knight je tady, čeká jej bohatá budoucnost

Moon Knight je tady, čeká jej bohatá budoucnost | Fandíme filmu
Marvel
První letošní marvelovka dorazila. Tvůrci hovoří o tom, jak moc zapadá do zbytku univerza.

Dlouhé čekání je u konce. Právě dnes má premiéru nová Marvel série Moon Knight. První ohlasy byly pozitivní a také recenze jsou docela spokojené, když průměrná známka na agregátoru Rotten Tomatoes činí 7,3 z 10. Ještě než bude první epizoda zveřejněna, pojďme si projít zajímavosti, které tvůrci prozradili v několika posledních rozhovorech.

Výkonný producent Grant Curtis například potvrzuje dosavadní zvěsti o tom, že vazby série na zbytek marvelovského univerza budou jen naprosto minimální. Hlavní je představit ústřední postavu. Té se podíváme podle herce Oscara Isaaca hluboko do nitra. A představitel hlavní role sám dodává, že ačkoliv se Moon Knight jednoznačně odehrává ve stejném světě, jako ostatní příběhy, potkávání s jinými postavami prostě není v tuhle chvíli součástí příběhu.

Hlavní scenárista Jeremy Slater nicméně předpokládá, že do budoucna se Moon Knight s dalšími super hrdiny potká. Finální rozhodnutí je samozřejmě na marvelovském šéfovi Kevinu Feigemu, ale Slater věří, že cílem je další propojování celého Marvel světa. A snad na to bude i dost času. Podle režiséra Mohameda Diaba je postava dost zajímavá na to, aby s námi mohla být dalších deset let. Ethan Hawke (představitel záporáka) pak ještě dodal, že samozřejmě záleží čistě na fanouškovském přijetí, jestli z Moon Knighta bude uzavřený příběh, nebo na současných šest epizod navážou další. Ale prostor by k tomu rozhodně byl.

Steven Grant je plachý zaměstnanec obchodu se suvenýry, kterého začnou stíhat výpadky paměti a vzpomínky na úplně cizí život. Steven zjišťuje, že trpí disociativní poruchou osobnosti a sdílí tělo s žoldákem Marcem Spectorem. Nepřátelé se ke Stevenovi/Marcovi rychle blíží a jim nezbývá než se vypořádat se svými složitými identitami a se smrtícím tajemstvím egyptských bohů. V hlavních rolích Oscar Isaac, Ethan Hawke, May Calamawy či Gaspard Ulliel. Scénář - Jeremy Slater, režie - Mohamed Diab, Justin Benson, Aaron Moorhead. Datum premiéry je stanoveno na 30. března 2022.

Foto: Marvel

Zdroje: SFX, IGN, Games Radar, The Direct, IGN II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest