Escape the Field: Vražedná hra uvrhne nebožáky na pole plné pastí

Escape the Field: Vražedná hra uvrhne nebožáky na pole plné pastí | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 2 obrázky
Když se spojí Saw, Úniková hra a strašidelné pole, smrtící hon může začít.

Nekonečné lány vzrostlých polí jsou pro nejrůznější horory vděčným zdrojem znepokojení. V moři vysokých rostlin se člověk snadno ztratí. Už jen šustění ve větru působí zlověstně. A nikdy nevíte, odkud na vás vyskočí nebezpečí. Snímek Escape the Field (Uteč z pole) k lánům kukuřice přidává ještě inspiraci vražednými hádankami ve stylu Saw nebo Únikové hry.

V psychologickém thrilleru se šest cizinců probere uprostřed nekonečného kukuřičného pole. Nemají u sebe svoje věci, ale zato každý obdržel jeden zdánlivě náhodný předmět, jako jsou starý revolver s jedinou kulkou, nebo prastará lucerna. V dálce se rozezní sirény a na každém kroku vyskakují nebezpečné pasti. Skupince dochází, že si s ní neviditelné zlo pohrává jako kočka s myší. Pokud chtějí přežít, nezbývá jim než vyřešit ďábelskou a smrtící hádanku.

Snímek napsal a zrežíroval jako svůj celovečerní debut Emerson Moore. Na scénáři spolu s ním spolupraocvali ještě Joshua Dobkin a Sean Wathen, taktéž scenárističtí nováčci. V hlavních rolích vystupují Shane West (Gotham), Theo Rossi (True Story), Jordan Claire Robbins (The Umbrella Academy), Tahira Sharif (The Haunting of Bly Manor), Julian Feder (The Doorman) a Elena Juatco (Jann).

Snímek bude uvedený na VOD letos v květnu, v galerii najdete dosud zveřejněné obrázky.

Foto: Lionsgate

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Escape the Field: Vražedná hra uvrhne nebožáky na pole plné pastí | Fandíme filmu Escape the Field: Vražedná hra uvrhne nebožáky na pole plné pastí | Fandíme filmu Escape the Field: Vražedná hra uvrhne nebožáky na pole plné pastí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest