Lovec Kraven: První videa z natáčení akční scény

Lovec Kraven: První videa z natáčení akční scény | Fandíme filmu
Marvel Comics
Komiksový (anti)hrdina v podání Aarona Taylora-Johnsona si hraje na Tarzana.

Včera v Londýně začalo natáčení nového komiksového filmu Kraven the Hunter (Lovec Kraven). Kraven v komiksech vystupuje jako protivník Spider-Mana, popřípadě jako antihrdina. Vyznačuje se nadlidskou silou, velkou obratností, skvělými instinkty a velkou dávkou hrdosti, která jej nutí s nebezpečnými šelmami bojovat holýma rukama.

Kravenovu primální náturu uvidíme i v celovečerním filmu, jak ukazují první záběry z natáčení. Štáb točí v ulicích Londýna, kde se kolemjdoucím podařilo zaznamenat automobilovou honičku. V té figuruje i samotný Kraven. Kaskadér v roli má dlouhé vlasy, vykasanou košili a bosé nohy. Kraven tak dává vzpomenout na slavného Tarzana a momenty, které strávil v civilizaci.

Níže si můžete prohlédnout nejen fotky, ale i přehrát videa, která ukazují, že jízda na střeše rozjetého vozu bude téměř spidermnovská. Mezi fotkami kaskadéra najdete také jednu se samotným Aaronem Taylorem-Johnsonem, jenž si pro roli Krvena nechal narůst pořádné háro a plnovous.

Kraven alias Sergej Kravinoff je potomek ruských emigrantů a prvně se představil v komiksu Amazing Spider-Man v roce 1964 (tvůrci Stan Lee a Jack Kirby). Jak naznačuje jeho přezdívka, jde o elitního a nesmírně odhodlaného lovce, jehož superschopností je stopování. Navíc pije speciální tajemné sérum, jež mu dodává sílu a zpomaluje jeho stárnutí. Znám je především díky výše zmíněnému komiksu Poslední lov. V životě chytil snad všechny velké šelmy - bez použití palných zbraní, často holýma rukama, jen za pomoci onoho stimulujícího nápoje. Aby všem dokázal, že právě on je největším lovcem všech dob, hodlá polapit to nejnebezpečnější zvíře - samotného Spider-Mana. Hlavní roli ve filmovém zpracování ztvární Aaron Taylor-Johnson, dále hrají Russell Crowe a Fred Hechinger, režíruje J.C. Chandor, scénář napsali Art Marcum a Matt Holloway. Datum premiéry je stanovené na 12. 1. 2023.

Titulní foto: Marvel

Zdroj: Kraven Source

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest