Stalag-X: Válečná sci-fi nás vezme do vesmírného zajateckého tábora

Stalag-X: Válečná sci-fi nás vezme do vesmírného zajateckého tábora | Fandíme filmu
Vault Comics
Zobrazit další 3 obrázky
Poražené pozemské vojáky odvážejí mimozemšťané do drsného vesmírného kempu.

Na milovníky tvrdých sci-fi, kde se míchají futuristické prvky a vojenství, čeká zajímavá novinka Stalag-X. Ta pojednává o uzavřeném pozemském vojákovi Joeovi, který je uvězněný v mimozemském táboře pro válečné zajatce. Ten je umístěný na drsné vzdálené planetě v dobách, kdy už deset let zuří mezihvězdný konflikt. Mimozemšťaň Krael je přesvědčený o tom, že ve vojákově mysli dokáže najít strategickou válečnou výhodu. Nutí jej, aby podstupoval sžíravé experimenty, které zkoumají ty nejzazší výklenky v jeho traumatických vzpomínkách. Krael se snaží zjistit, co člověka dělá člověkem, avšak Joe si je po dlouhém mučení čím dál tím méně jistý.

Snímek natočí Francis Lawrence, režisér podepsaný pod Já, Legenda, sérii Hunger Games nebo seriál See. Scénář píše Joy Wilkinson, která psala například pro Doctora Who, pro The Watch nebo pro seriál Doctors. Snímek bude vycházet z komiksové předlohy, již společně napsali Kevin J. Anderson a Steven L. Sears. Anderson je známý jako spoluautor řady románů z planety Duna. Sears se podílel na celé řadě televizních seriálů, jako jsou A-Team, Superboy nebo Xena. Slovo „Stalag“ vychází z německého označení pro tábory pro válečné zajatce z druhé světové války.

Zatím nemáme podrobnosti o tom, kdo by ve snímku mohl hrát nebo kdy se bude točit.

Foto je ilustrační – komiksová předloha

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Stalag-X: Válečná sci-fi nás vezme do vesmírného zajateckého tábora | Fandíme filmu Stalag-X: Válečná sci-fi nás vezme do vesmírného zajateckého tábora | Fandíme filmu Stalag-X: Válečná sci-fi nás vezme do vesmírného zajateckého tábora | Fandíme filmu Stalag-X: Válečná sci-fi nás vezme do vesmírného zajateckého tábora | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest