Umma: Sandra Oh v hororu zápolí s duchem své mrtvé matky

Umma: Sandra Oh v hororu zápolí s duchem své mrtvé matky | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si trailer nové duchařiny, kde zesnulá babička terorizuje dceru i vnučku.

V korejštině označuje slovo Umma matku. V novém hororovém snímku vystupují hned dvě. Jednak je tu hlavní hrdinka, představovaná populární (primárně seriálovou) hereckou Sandrou Oh. Tu můžete znát z Chirurgů nebo z Na mušce. Oh hraje Amadu, profesionální včelařku, jež žije se svou dospělou dcerou Chris (Fivel Stewart) na odlehlé farmě, kde jsou odříznuté od většiny moderních technologií a žijí prostým životem. Všechno se změní v momentě, když se na scéně objeví matka druhá. Nebo přesněji řečeno její ostatky. Amandu vyhledá její strýc a předává jí popel její zesnulé „ummy“. V tu chvíli se na farmě začínají dít divné věci.

Podle zveřejněného traileru nás čeká klasická duchařina, kdy naštvaný duch zesnulé terorizuje živé. Není tak docela zřejmé, jaký přesně problém mezi matkou a dcerou byl, nicméně to vypadá, že se potíž přesouvá na další generaci, když Amanda začíná být dost fixovaná na Chris… Upoutávka nepůsobí vůbec špatně, snímek v ní vypadá jako celkem solidní duchařina. Bohužel, prvotní recenze malují poněkud jiný obrázek. Je pravda, že recenzí zatím bylo publikováno jen pár, nicméně průměrná známka pro tuto chvíli činí slabých 5,5 z 10.

Dále hrají Dermot Mulroney a Odeya Rush. Snímek napsala a natočila Iris K. Shim, pro niž jde o celovečerní prvotinu. O uvedení v Česku nebo na Slovensku nemáme žádné zprávy. Americká premiéra v kinech je stanovená na dnešek a zhruba za měsíc by měl snímek dorazit na VOD tak si příznivci duchařin budou moci o filmu udělat vlastní obrázek.

Podklady a foto: Sony

Galerie: 5

Umma: Sandra Oh v hororu zápolí s duchem své mrtvé matky | Fandíme filmu Umma: Sandra Oh v hororu zápolí s duchem své mrtvé matky | Fandíme filmu Umma: Sandra Oh v hororu zápolí s duchem své mrtvé matky | Fandíme filmu Umma: Sandra Oh v hororu zápolí s duchem své mrtvé matky | Fandíme filmu Umma: Sandra Oh v hororu zápolí s duchem své mrtvé matky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest