The Bubble: Trailer Netflix komedie o natáčení ujetého mega filmu

The Bubble: Trailer Netflix komedie o natáčení ujetého mega filmu | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 8 obrázků
Podívejte se, jak se natáčel poslední díl dinosauří megasérie Cliff Beasts. Bude to maso!

Netflix před pár dny spustil zábavnou promo kampaň pro novou bláznivou komedii režiséra Judda Apatowa nazvanou The Bubble. Ta pojednává o hercích uzavřených kvůli nebezpečné chřipce do bubliny, kde se snaží natočit nový díl populární dinosauří megasérie. Kampaň začala právě ukázkou z fiktivního filmu Cliff Bea6ts: Battle for Everest: Memories of a Requiem. A v podobném duchu propagace pokračovala. Následně byl zveřejněný „film o filmu“, který nám ukazuje, jak se Cliff Beasts 6 točili. A vedle toho byla zveřejněna také série plakátů, jež představuje všechny předchozí díly série. Můžete si je prohlédnout dole v galerii.

Nově prezentovaný trailer už nám ukazuje vlastní snímek The Bubble, tedy celé zákulisí fiktivního filmu a správně nadsazené osobnosti jednotlivých svérázných hvězd, které Cliff Beasts za časů „chřipky“ v uzavřené bublině natáčejí. Trailer ukazuje, že snímek je částečně satirický, ale také se pouští do vod úplného nonsensu, když na jednotlivé lidi v bublině začnou působit příznaky chřipky, drogy, nebo snad obojí a všichni se postupně utrhnou ze řetězu. Pokud trailer neukazuje to nejlepší, tak by nás mohla čekat jedna z nejvýraznějších komedií letošního jara.

Snímek natočil režisér a scenárista Judd Apatow (40 let panic, Zbouchnutá) a jeho nejnovější snímek má poměrně kuriózní genezi. Od svojí manželky Leslie Mann se Judd dozvěděl žhavé drby ze zákulisí natáčení Jurského světa: Nadvlády. Film byl jedním z vůbec prvních, které se točily během přísných pandemických opatření. Ta na produkci poměrně tvrdě dopadla. Apatow se volně inspiroval historkami o tom, co vše se dělo v zákulisí a natočil snímek o hercích, kteří jsou izolovaní od zbytku světa a přitom se snaží natočit šestý díl úspěšné dinosauří série. Jurský park/svět v jeho parodické verzi nahradí právě Cliff Beasts.

Apatow napsal scénář spolu s Pam Brady a obsazení je nabité. V hlavních rolích vystupují Pedro Pascal, Karen Gillan, Leslie Mann, Maria Bakalova, Fred Armisen, David Duchovny, Peter Serafinowicz, Keegan-Michael Kay a Iris Apatow. Dle zákulisních informací si duo Pascal a Gillan střihne hvězdnou "filmovou dvojici" (v jurské frančíze Chrise Pratt a Bryce Dallas Howard) a Duchovny s Mann pro změnu postarší páreček hereckých veteránů s komplikovanou minulostí (v reálu Jeff Goldblum a Laura Dern).

Datum premiéry je stanoveno na 1. dubna.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 9

The Bubble: Trailer Netflix komedie o natáčení ujetého mega filmu | Fandíme filmu The Bubble: Trailer Netflix komedie o natáčení ujetého mega filmu | Fandíme filmu The Bubble: Trailer Netflix komedie o natáčení ujetého mega filmu | Fandíme filmu The Bubble: Trailer Netflix komedie o natáčení ujetého mega filmu | Fandíme filmu The Bubble: Trailer Netflix komedie o natáčení ujetého mega filmu | Fandíme filmu The Bubble: Trailer Netflix komedie o natáčení ujetého mega filmu | Fandíme filmu The Bubble: Trailer Netflix komedie o natáčení ujetého mega filmu | Fandíme filmu The Bubble: Trailer Netflix komedie o natáčení ujetého mega filmu | Fandíme filmu The Bubble: Trailer Netflix komedie o natáčení ujetého mega filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest