Vrána: Remake kultovního filmu se opět chystá

Vrána: Remake kultovního filmu se opět chystá | Fandíme filmu
Miramax
Už brzy máme dostat jméno režiséra a poznat obsazení nové verze kultovního komiksu.

A zase ta Vrána. O přípravách žádného filmu u nás na webu nepíšeme tak dlouho, jako právě o remaku Vrány. Vlastně už 11 let. Na projektu se mezitím vystřídala řada režisérů i potenciálních představitelů hlavní role. Erica Dravena už měli hrát Bradley Cooper, Mark Wahlberg, Channing Tatum, Ryan Gosling, James McAvoy, Alexander Skarsgård, Tom Hiddleston, Luke Evans, Norman Reedus, Jack Huston, Nicholas Hoult, Jack O'Connell nebo Jason Momoa. Jako režiséři se kolem projektu motali Stephen Norrington, Juan Carlos Fresnadillo, Francisco Javier Gutiérrez a naposledy Corin Hardy.

S některými herci vznikly výtvarné návrhy toho, jak měli v roli vypadat, jednou tu bylo dokonce datum premiéry. Všechny projekty se ale dříve či později rozpadly a pokaždé se začínalo znovu od nuly. Částečně i vinou nesnadné právní situace. Autor komiksové předlohy James O'Barr však vždy věřil tomu, že nové zpracování nakonec vznikne a věří tomu zjevně i producent Edward R. Pressman. Hollywoodský veterán pracoval na filmech jako Barbar Conan, Wall Street, Soudce Dredd, Americké psycho nebo právě na sérii Vrána. V čerstvém interview pro Indie Wire uvedl, že spolu se svými partnery předpokládá, že už brzy bude oznámený nový režisér a obsazení filmu. Nu, uvěříme, až to uvidíme…

Vrána je komiks, kterým se jeho autor Jamese O’Barrem pokusil vyrovnat se smrtí svojí přítelkyně. Jeho hrdina Eric Draven také přišel o svou milovanou, kterou zavraždil spolu s ním pouliční gang. S pomocí vrány, která odvádí duše zemřelých na druhý břeh, vstává Eric z hrobu, aby vykonal pomstu na všech, kteří jsou za smrt jeho milované zodpovědní. Komiks už v roce 1994 zrežíroval Alex Proyas. Z jeho adaptace se stala kultovní atmosferická záležitost, kterou bohužel provází tragický stín – během natáčení zahynul představitel hlavní role, Brandon Lee.

Zdroj: Indie Wire

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest