Vrána: Podívejte se, jak měl Jason Momoa vypadat v daleko temnější roli

Vrána: Podívejte se, jak měl Jason Momoa vypadat v daleko temnější roli | Fandíme filmu
Warner Bros.
Známe ho jako bujarého Aquamana. Jeden čas měl hrát daleko depresivnějšího hrdinu. Pusťte si video.

Nové zfilmování Vrány se chystalo řadu let. Na projektu se vystřídala celá řada režisérů, scenáristů a herců. Zhruba od roku 2016 do roku 2018 se do hlavní role nemrtvého mstitele počítalo s Jasonem Momoou. Ten už v té době byl obsazený jako Aquaman, ale samostatný snímek o podvodním vládci, který z něj měl udělat miláčka davů, se teprve blížil.

Ústřední hrdina Vrány, Eric Draven, je z dost jiného těsta, než vodní živel Arthur Curry. Populárnímu antihrdinovi zavraždili snoubenku a vzali život i jemu samotnému. Následně se vrací z hrobu jako neživý mstitel a není to úplně bujará podívaná.

Přípravy zrušeného projektu už byly docela daleko, takže byl pro Jasona vymyšlený jeho kompletní komiksový vzhled. Ten jsme však dosud viděli pouze prostřednictvím neurčité černobílé fotografie. Teď se na internet dostala krátká videa, v nichž si Momoova Vránu můžeme prohlédnout v plné parádě. Co na něj říkáte? Seděla by mu role?

Vrána je komiks, kterým se jeho autor Jamese O’Barrem pokusil vyrovnat se smrtí svojí přítelkyně. Jeho hrdina Eric Draven také přišel o svou milovanou, kterou zavraždil spolu s ním pouliční gang. S pomocí vrány, která odvádí duše zemřelých na druhý břeh, vstává Eric z hrobu, aby vykonal pomstu na všech, kteří jsou za smrt jeho milované zodpovědní. Komiks už v roce 1994 zrežíroval Alex Proyas. Z jeho adaptace se stala kultovní atmosferická záležitost, kterou bohužel provází tragický stín – během natáčení zahynul představitel hlavní role, Brandon Lee.

Titulní foto je ilustrační - Aquaman

Zdroj: Ryan Unicomb

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest