Gears of War: Připravte se na souboj pořízků se šmejdem z vesmíru

Gears of War: Připravte se na souboj pořízků se šmejdem z vesmíru | Fandíme filmu
Xbox Game Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Filmové zpracování oblíbené akční videohry je na cestě.

Jen u nás na webu už od roku 2016 píšeme o tom, že se připravuje filmové zpracování akční sci-fi videohry Gears of War. V té se hráč pouští v roli svalnatého borce do boje se šmejdem z vesmíru a úspěšná série postupně odhaluje další a další zákoutí futuristického světa.

Producent Dylan Clark momentálně propaguje snímek The Batman a magazín The Digital Fix se jej při tom zeptal také na to, jak to vypadá s adaptací Gears. Clark odpověděl: „Jsem rád, že vás to zajímá. Dlouhou dobu jde o mou vášeň. Myslím, že už brzy se dočkáte oficiálního oznámení.“

To sice ještě skeptiky nemusí jednoznačně přesvědčit o tom, že se adaptace opravdu dočkáme, ale pokud patříte mezi příznivce značky a snímek byste viděli rádi, pak podobné producentské tvrzení rozhodně dává naději.

Herní série Gears of War je střílečka z třetího pohledu s taktickým krytím a pojednává o válce, jež zuří na planetě Sera, planetě podobné Zemi. Proti lidstvu zde útočí rasa zvaná Locust, která útočí v celých hejnech. Na hrách byli vždycky hodně výrazní opravdu namakaní, maskulinní hrdinové. Hlavní tváří série je Marcus Fenix, bývalý trestanec, který je ostrý jako břitva a jeho muži by jej následovali třeba do horoucích pekel.

O roli v sérii dlouhodobě usiluje hromotluk Dave Bautista (Strážci Galaxie, Duna), ale nikdy to nevypadalo, že by s ním produkce jednala oficiálně o spolupráci. Posledním známým scenáristou byl Scott Frazier (xXx: Návrat Xandera Cage), nicméně nevíme, zda se s použitím jeho práce stále počítá, to není v tuhle chvíli zřejmé.

Foto je ilustrační, herní předloha

Zdroj: The Digital Fix

Galerie: 4

Gears of War: Připravte se na souboj pořízků se šmejdem z vesmíru | Fandíme filmu Gears of War: Připravte se na souboj pořízků se šmejdem z vesmíru | Fandíme filmu Gears of War: Připravte se na souboj pořízků se šmejdem z vesmíru | Fandíme filmu Gears of War: Připravte se na souboj pořízků se šmejdem z vesmíru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest