Infinite Storm: Naomi Watts bojuje v mrazu o holý život

Infinite Storm: Naomi Watts bojuje v mrazu o holý život | Fandíme filmu
Bleecker Street
Zobrazit další 2 obrázky
Pusťte si trailer thrilleru, v němž dvojice bojuje na nebezpečné hoře o přežití.

Chystaný snímek Infinite Storm (Nekonečná bouře) se inspiruje skutečnými událostmi. Odehrává se v pohoří White Mountains v americkém státě New Hampshire, kde se hlavní hrdinka vydává na horu Washington. Ta je proslulá svým nevyzpytatelným počasím a byl zde naměřený rekordní poryv větru o rychlosti 372 km/h, což je dodnes nejrychlejší naměřená rychlost větru mimo tornáda a tropické cyklony.

Hlavní hrdinkou příběhu je zkušená lezkyně Pam, která se vydává na svůj pravidelný výšlap. Po cestě k vrcholu ji zastihne blížící se blizard a pro jistotu se rozhodne obrátit zpátky k sestupu. Jenže vzápětí potkává na hřebeni ztraceného cizího člověka. Ten je promrzlý, dezorientovaný, se značně zlomenou vůlí, Pam je ale rozhodnutá, že jej v žádném případě nemůže opustit. Pokud chce dvojice přežít, musí se z hory dostat před setměním, než je bouře zcela odřízne.

V hlavní roli vystupuje Naomi Watts (Mullholland Drive, 21 gramů, Kruh), cizího muže hraje Billy Howle (Had, Král psanec). Snímek zrežírovala Małgorzata Szumowska, jež má za sebou snímky jako Ve jménu…, Tvář, Tělo nebo Další jehňátko. Zahraniční premiéra je stanovena na 25. března, česká zatím oznámena nebyla.

Podklady a foto: Infinite Storm

Galerie: 3

Infinite Storm: Naomi Watts bojuje v mrazu o holý život | Fandíme filmu Infinite Storm: Naomi Watts bojuje v mrazu o holý život | Fandíme filmu Infinite Storm: Naomi Watts bojuje v mrazu o holý život | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest