Men: Pronásledování stalkerem se mění v noční můru

Men: Pronásledování stalkerem se mění v noční můru | Fandíme filmu
A24
Zobrazit další 2 obrázky
Autor Ex Machiny natočil nový hororový příběh. Pusťte si trailer, seznamte se.

Alex Garland se v průběhu let vypracoval v jednoho z nejzajímavějších autorů žánrových filmů. Jako scenárista připravil 28 dní poté, Sunshine nebo Dredda. Už jako režisér je podepsaný pod snímky Ex Machina, Annihilation a pod seriál Devs. Jako svou novinku připravil horor Men (Muži, případně Lidé).

Vágní synopse říká, že ústřední hrdinka Harper po osobní tragédii odjíždí na krásný anglický venkov, kde doufá, že najde klid a možnost zahojit rány. Někdo nebo něco ji ale sleduje z okolních lesů. Nebo dokonce stalkuje. Z plíživého znepokojení vzejde naprostá noční můra, plná jejích nejčernějších vzpomínek.

Zveřejněný trailer také není o mnoho konkrétnější, ale přetéká atmosférou a slibuje, že Garland připravil další výrazný zážitek, který jen tak nedostaneme z hlavy. Hlavní roli ztvárnila Jessie Buckley, dále hrají Rory Kinnear či Paapa Essiedu. Snímek bude mezinárodně uvedený 20. května. O uvedení snímku v Česku nebo na Slovensku zatím nemáme zprávy.

Podklady a foto: A24

Galerie: 3

Men: Pronásledování stalkerem se mění v noční můru | Fandíme filmu Men: Pronásledování stalkerem se mění v noční můru | Fandíme filmu Men: Pronásledování stalkerem se mění v noční můru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest