Nene: Nový horor od autora Uteč se hlásí na scénu

Nene: Nový horor od autora Uteč se hlásí na scénu | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Je tu první kratičká ochutnávka tajuplné novinky Jordana Peela.

Jordan Peele dlouhá léta fungoval jako komediální herec a autor skečů, jež natáčel ve dvojici s Keegan-Michaelem Keyem. Při parodování rozličných žánrů pochytil záludnosti režisérského řemesla a při psaní scénářů si vybrousil svůj satirický styl. To všechno zúročil ve svém prvním celovečeráku Uteč a kvality potvrdil v navazujícím My. Od toho uplynuly už tři roky, Peele se hodně věnoval také produkci a psaní scénářů. Očekávání před třetím snímkem jsou tak patřičně našponovaná. Teď se konečně začínají poodkrývat první podrobnosti.

Snímek je od počátku zahalený tajemstvím. Co víme s jistotou? Film se jmenuje Nene (Nope). Opět spadá do hororového žánru. Plakátům vévodí temný mrak a také vůbec první teaser ukazuje ústřední postavy při tom, jak hledí k nebi. Jinak je teaser plný záběrů z Peeleových předchozích filmů a především funguje jako lákadlo na nedělní Super Bowl, kdy bychom se měli dočkat delší upoutávky.

Ve snímku vystupují v hlavních rolích Daniel Kaluuya (Uteč, Black Panther), Keke Palmer (Zlatokopky), Steven Yeun (Minari, Živí mrtví), Barbie Ferreira (Euforie), Brandon Perea (The OA) a Michael Wincott (Robin Hood: Král zbojníků). Na snímku je zajímavé, že jako kameraman jej točí Hoyte van Hoytema, dvorní spolupracovník Christophera Nolana. Ten některé scény natočil na kamery IMAX, můžeme tedy doufat, že se dočkáme skutečně spektakulárních výjevů. V českých kinech film uvidíme 21. července 2022.

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 5

Nene: Nový horor od autora Uteč se hlásí na scénu | Fandíme filmu Nene: Nový horor od autora Uteč se hlásí na scénu | Fandíme filmu Nene: Nový horor od autora Uteč se hlásí na scénu | Fandíme filmu Nene: Nový horor od autora Uteč se hlásí na scénu | Fandíme filmu Nene: Nový horor od autora Uteč se hlásí na scénu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest