Morbius: Plakát slibuje „novou legendu od Marvelu“

Morbius: Plakát slibuje „novou legendu od Marvelu“ | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Upíří komiksovka s Jaredem Letem také nabídla nový pohled do zákulisí.

Začátkem roku byla dlouho očekávaná komiksovka Morbius už asi postopadesáté odložena. Teď studio Sony zveřejnilo nový plakát, který se (prozatím) dušuje, že film opravdu uvidíme 1. dubna (v Česku tedy 31. března), jak bylo naposledy avizováno. Na Blízkém východě bude film uvedený dokonce už s týdenním předstihem, takže pokud by byl snímek nepovedený a američtí novináři o něm nesměli až do premiéry mluvit, můžeme se těšit alespoň na divácké ohlasy. Insider Big Screen Leaks nicméně s odkazem na svoje zákulisní zdroje tvrdí, že ačkoliv bychom neměli čekat nějaký převratný zážitek, průšvih by Morbius být neměl.

Ale pojďme zpátky k nově zveřejněným propagačním materiálům. Plakát nabízí plnou baterii ústředních postav. Kromě Jareda Leta v roli samotného Michaela Morbia jsou tu Tyrese Gibson jako Simon Stroud, Matt Smith jako Loxias Crown, Adria Arjona jako Martine Bancroft a Jared Harris jako Emil Nikols. Poster se také pyšní sloganem „přichází nová legenda Marvelu“. Morbius sice je u komiksových fanoušků celkem oblíbený a je s námi už padesát let, ale mluvit o legendě je přeci jen trochu nadsazené. Ale promo je prostě promo a tady jistě šlo především o to, dostat na plakát slovo „Marvel“, ačkoliv pořád ještě tak úplně nevíme, jak moc vlastně snímek s filmovým světem Marvelu bude nebo nebude propojený.

No a pak jsou tu ještě nově zveřejněné zákulisní fotky (ty také spolu s plakátem najdete dole v galerii). Na první fotografii vidíme Michaela Morbia jako profesora pohrouženého do výzkumu, režisér Daniel Espinosa s Letem probírá celou scénu. Další záběr už Morbia ukazuje v momentě, kdy se chystá podstoupit riskantní proceduru, jež ho má zbavit jeho nebezpečné krevní choroby. S aplikací mu pomáhá Martine Bancroft (Adria Arjona). Pak je tu režisér samostatně a nejzajímavější je závěrečná fotografie, jež nám ukazuje Morbia na útěku poté, co byl po svém vražedném upířím řádění zadržený a uvězněný.

Hororový snímek s akčními prvky Morbius vypráví příběh vědce (Jared Leto), jenž se při snaze nalézt lék na vzácnou krevní chorobu nešťastnou náhodou přemění v živoucího upíra. Ač znechucen svou žízní po lidské krvi, rozhodne se namířit krvežíznivost proti kriminálníkům, které nepovažuje za hodné života. Morbius začínal v komiksech jako záporák, posléze se z něj stal antihrdina. Ve filmovém světě by Morbiovy příběhy mohly být provázané s Venomem. Dále hrají Matt Smith, Tyrese Gibson a Adria Arjona. Scénář napsali Burk Sharpless a Matt Sazama. Režíruje Daniel Espinosa. Datum premiéry v ČR je stanoveno na 27. 1. 2022.

Podklady a foto: Sony

Zdroje: Big Screen Leaks

Galerie: 6

Morbius: Plakát slibuje „novou legendu od Marvelu“ | Fandíme filmu Morbius: Plakát slibuje „novou legendu od Marvelu“ | Fandíme filmu Morbius: Plakát slibuje „novou legendu od Marvelu“ | Fandíme filmu Morbius: Plakát slibuje „novou legendu od Marvelu“ | Fandíme filmu Morbius: Plakát slibuje „novou legendu od Marvelu“ | Fandíme filmu Morbius: Plakát slibuje „novou legendu od Marvelu“ | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest