Válečná akce z Afghánistánu nabrala obsazení a spustila natáčení

Válečná akce z Afghánistánu nabrala obsazení a spustila natáčení | Fandíme filmu
Universal Pictures
Guy Ritchie si vybral herce ve Vikinzích, Gentlemanech nebo The Boys.

Režisér drsných snímků (Gentlemani, Sbal prachy a vypadni, Sherlock Holmes) Guy Ritchie se čerstvě pustil do svojí novinky. Té se dříve říkalo The Interpreter (Překladatel), ale zdá se, že se snímek nakonec bude jmenovat nějak jinak. První klapka padla ve španělském Alicante, které bude představovat pouštní Afghánistán.

Již dříve byl do hlavní role obsazený Jake Gyllenhaal, spolu se začátkem natáčení se však odhaluje kompletní obsazení. Tlumočníka Ahmeda, který riskuje život pro záchranu hlavního hrdiny, ztvární Dar Salim, jenž vystupoval ve vedlejších rolích třeba ve Hře o trůny, v Exodu: Bozích a králích nebo v dánském Boji. V dalších rolích jej doplní Alexander Ludwig (Vikingové, Hunger Games, Mizerové navždy), Antony Starr (The Boys), Jason Wong, Sean Sagar (oba Gentlemani), Bobby Schofield (Soumrak templářů) a Emily Beecham (Into the Badlands).

Jake Gyllenhaal hraje ve snímku seržanta Johna Kinleyho. Ten na své poslední misi v Afghánistánu dostane k ruce místního překladatele Ahmeda a má za úkol plnit průzkumnou činnost v regionu. Během hlídky je jednotka napadena a John s Ahmedem jsou jediní přeživší. Nepřátelé je pronásledují a Ahmed riskuje svůj život, když nese zraněného Kinleyho několik kilometrů napříč obtížným terénem do bezpečí. Doma v USA se Kinley dozvídá, že Ahmedovi a jeho rodině nebylo umožněno odejít z Afghánistánu do Ameriky, tak jak jim bylo přislíbeno. John je odhodlaný ochránit svého přítele a splatit mu dluh. Proto se vrací do válečné zóny, aby se k Ahmedovi a jeho rodině dostal dřív, než je objeví místní milice. Scénář k The Interpreterovi spolu s Ritchiem napsali Ivan Atkinson a Marn Davies. Snímek u nás bude uvedený na službě Amazon Prime Video.

Foto je ilustrační - Jake Gyllenhaal ve filmu Mariňák

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest