Dwayne The Rock Johnson míří do dalšího videoherního filmu

Dwayne The Rock Johnson míří do dalšího videoherního filmu | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Přinese The Rock do kin adaptaci populárních stříleček Call of Duty?

Dwayne Johnson není ve světě filmových adaptací videoher žádným nováčkem. Jedním z jeho prvních celovečeráků byl Doom a možná vás překvapí, že Rampage: Ničitelé má také videoherní kořeny. Série Jumanji je videohrami silně inspirovaná, stejně jako Free Guy, kde The Rock krátce hostoval. To ale není všechno. The Rock do budoucna chystá nějakou další videoherní zastávku.

V rozhovoru pro Men's Journal řekl: „Nemůžu vám říct, kterou hru přesně zpracujme, ale k oznámení dojde ještě letos. Přineseme na obrazovky/plátna jednu z největších a nejdrsnějších videoher, kterou jsem sám roky hrál. Už se těším, až [adaptaci] fanouškům z celého světa představíme. Samozřejmě chceme být uctiví k hráčům, ale zároveň zkrátka a dobře chceme natočit dobrý film.“

Okamžitě se rozjely spekulace o tom, jakou herní značku má Johnson na mysli. Definitivnímu odhalení nejsme nijak blíž, nicméně server Giant Freakin Robot tvrdí, že jeho zákulisní zdroje značku znají. Konkrétně by se mělo jednat o populární akční sérii Call of Duty. Giant Freakin Robot rozhodně nepatří mezi velké, zavedené zpravodaje se skvělou reputací, jako je třeba The Hollywood Reporter, nicméně jejich tvrzení může alespoň rozvířit debatu. Co vy na to? Dokážete si The Rocka představit jako vojáka v Call of Duty? Nebo by se vám víc líbil jako polobožský bojovník Kratos v God of War? Nebo snad jako Michael Fenix v Gears of War? Dejte vědět v komentářích.

O tom, že by herní společnost Activision Blizzard chtěla zadaptovat Call of Duty píšeme už od roku 2015. Dokonce byl v plánu rovnou celý provázaný svět akčních filmů. Naposledy se o filmovém Call of Duty psalo v roce 2020, kdy byl projekt pozastavený a od té doby bylo ticho. Call of Duty je série akčních her z pohledu první osoby. Část se odehrávala během druhé světové války, část v přítomnosti, popřípadě v blízké budoucnosti. Už samotné hry jsou často označovány za hodně cinematické a ještě k nim vznikají hrané trailery se známými hollywoodskými herci.

Titulní foto je ilustrační: Dwayne Johnson ve filmu Doom

Zdroje: Men's Journal, Giant Freakin Robot

Galerie: 5

Dwayne The Rock Johnson míří do dalšího videoherního filmu | Fandíme filmu Dwayne The Rock Johnson míří do dalšího videoherního filmu | Fandíme filmu Dwayne The Rock Johnson míří do dalšího videoherního filmu | Fandíme filmu Dwayne The Rock Johnson míří do dalšího videoherního filmu | Fandíme filmu Dwayne The Rock Johnson míří do dalšího videoherního filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest