Není úniku: Střetnutí s únoscem ve sněhové vánici v prvním traileru

Není úniku: Střetnutí s únoscem ve sněhové vánici v prvním traileru | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Na sněhem odříznutém odpočívadle uvízlo pět cizinců. Jeden z nich je nebezpečný únosce.

Na stream se blíží snímek No Exit (Není úniku), který bude kombinovat boj o přežití v drsné přírodě, hororové vyvražďovačky a klasické detektivky z uzavřeného prostředí, kde je pachatelem někdo z přítomných.

Pokud na nás nemají tvůrci připravený nějaký ďábelský zvrat, tak pachatelkou nebude ústřední protagonistka Darby, která při cestě za svojí matkou uvízne ve vánici na silničním odpočívadle se čtveřicí cizích lidí. Je to právě ona, kdo v autě jednoho z nich objeví uvězněné dítě. Jenže komu auto patří? Kdo dítě unesl? Komu se dá věřit a kdo je nebezpečný násilník? Začíná veřejná hra na schovávanou, kterou v upoutávce okatě ilustruje pokerová partie, plná blufování a snahy o přečtení ostatních hráčů. Z traileru je patrné, že se film snaží šponovat napětí a vytvořit paranoidní atmosféru, kdy si tak docela nejste jistí, jestli jsou jednotlivé náznaky jen falešnou stopou anebo naopak důkazem, že jste právě odhalili viníka.

Zasněžený snímek vzniká primárně pro streamovací službu Hulu, kde se počítá s premiérou 25. února. Hulu není v Česku oficiálně k dispozici, nicméně se počítá s tím, že jeho filmy zařadí do své nabídky v Evropě Disney+, které do Česka a na Slovensko má dorazit letos v létě.

Darby cestuje za svou nemocnou matkou. Kvůli sněhové bouři uvízne na silnici uprostřed ničeho a je nucena strávit noc na odpočívadle se čtyřmi úplně cizími lidmi. Při hledání mobilního signálu si všimne ruky malé holčičky, která je zamčená v jednom ze zaparkovaných vozů. Bez spojení a bez jakékoli možnosti se odtamtud dostat musí Darby přijít na to, kdo z jejích neznámých společníků je dívčiným únoscem…

No Exit zrežíroval Damien Power, scénář napsali Andrew Barrer a Gabriel Ferrari na motivy románu Taylora Adamse, jenž byl v Česku vydaný pod názvem Není úniku. V hlavních rolích Havana Rose Liu, Dale Dickey, Danny Ramirez, Dennis Haysbert, David Rysdahl a Mila Harris. Datum premiéry na streamu je stanovené na 25. února.

Podklady a foto: Hulu

Galerie: 6

Není úniku: Střetnutí s únoscem ve sněhové vánici v prvním traileru | Fandíme filmu Není úniku: Střetnutí s únoscem ve sněhové vánici v prvním traileru | Fandíme filmu Není úniku: Střetnutí s únoscem ve sněhové vánici v prvním traileru | Fandíme filmu Není úniku: Střetnutí s únoscem ve sněhové vánici v prvním traileru | Fandíme filmu Není úniku: Střetnutí s únoscem ve sněhové vánici v prvním traileru | Fandíme filmu Není úniku: Střetnutí s únoscem ve sněhové vánici v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest