Rodney & Sheryl: Příběh ženy, co se v TV seznamce dala dohromady s vrahem

Rodney & Sheryl: Příběh ženy, co se v TV seznamce dala dohromady s vrahem | Fandíme filmu
Lionsgate
Anna Kendrick ve filmu podle skutečné události ztvární ženu, která si v randícím televizním pořadu vybrala za nápadníka sériového vraha.

Rodney Alcala v letech 1971 až 1979 spáchal prokazatelně minimálně sedm vražd. Podle detektivů ale mohl zabít až 130 obětí. Našla se u něj sbírka tisíce fotografií žen, dívek a chlapců, řada z nich explicitně sexuálních. Vyšetřovatelé spekulují, že některé z fotografovaných Alcala znásilnil nebo vůči nim byl přinejmenším násilný. Své oběti vraždil pomalu, vraždu si vychutnával. Uprostřed svého řádění, v roce 1978 vystoupil v televizní seznamce The Dating Game.

Právě o okolnostech drzého vystoupení bude pojednávat chystaný snímek Rodney & Sheryl. Jako Sheryl je zde označována Cheryl Bradshaw. Ta si Alcalu vybrala během pořadu jako nejlepšího ze tří možných nápadníků. Na následné rande s ní však jít odmítla, protože jí naháněl husí kůži. Snímek se má točit právě kolem televizní seznamky.

Film vzniká pro Netflix a scénář, jenž se objevil na Black Listu, výročním seznamu nejlepších dosud nerealizovaných scénářů, napsal Ian MacAllister McDonald. Režíruje Chloe Okuno a hlavní roli Cheryl ztvární Anna Kendrick, populární herečka z filmů jako Lítám v tom, Twilight sága nebo Ladíme.

Níže si můžete přehrát původní záběry z The Dating Game:

Titulní foto je ilustrační (Anna Kendrick ve filmu Nebezpečná laskavost)

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest