Top Gun: Maverick – Nová ukázka z Cruisových leteckých hrátek

Top Gun: Maverick – Nová ukázka z Cruisových leteckých hrátek | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Připravte se na stíhačkovou akci Toma Cruise.

Dva díly série Mission: Impossible byly sice odloženy, letos se však snad konečně dočkáme Top Gunu: Maverick. Taktéž dlouho odkládaného snímku, v němž Tom Cruise řádí ve stíhačkách. Teď očekávaný akčňák připomíná nová upoutávka, vysílaná ve spojitosti se semifinále americké fotbalové ligy. Což nám zároveň připomíná, že se blíží Super Bowl, tedy velké finále ligy, které proběhne za dva týdny a snad bude naplněné novými filmovými a seriálovými trailery, jak to bývá každoročně zvykem.

Bohužel, v případě upoutávky na Top Gun 2 se musíme smířit se skutečností, že záběry z filmu jsou proložené záběry z amerického fotbalu a s Cruisovým patetickým tlacháním, které ze sportovní show dělá něco skoro až vznešeného. Jiných novinek o Top Gunu: Maverick je nicméně v tuhle chvíli chronický nedostatek, musíme tedy vzít zavděk alespoň touto upoutávkou.

Přes třicet let ve službě. Pochvaly. Vyznamenání. Jediný, kdo za posledních čtyřicet let sestřelil tři nepřátelská letadla. Přesto ho nikdy nepovýšili? Proč? Protože je to Maverick. Rebel, který poslouchá jen sebe sama. Režíruje Joseph Kosinski a v hlavní roli se vrací Tom Cruise. Dále hrají Miles Teller, Jennifer Connelly, Val Kilmer, Jon Hamm, Ed Harris a Glen Powell. Datum české premiéry je stanoveno na 26. května 2022.

Podklady a foto: Paramount Pictures

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest