Western Horizon: Kevin Costner chystá velkolepý western

Western Horizon: Kevin Costner chystá velkolepý western | Fandíme filmu
Peacock
Režisér a hvězda oscarového Tance s vlky se vrací na divoký západ.

Spousta diváků má Kevina Costnera spojeného s westerny. Aktuálně vystupuje v seriálu Yellowstone, jedním z jeho prvních hitů bylo v 80. letech Silverado a určitě si vzpomenete na Wyatta Earpa, seriál Hatfieldovi a McCoyovi a na filmy Tanec s vlky nebo Krajina střelců, teré Costner i sám režíroval. Kevin žije na ranči v Coloradu a je to zkrátka novodobý kovboj každým coulem.

Teď se po letech Costner pouští do režie znovu, opět natočí western a dokonce svůj vysněný projekt, po kterém pokukuje už několik let, ale stále mu unikal kvůli časově náročnému natáčení seriálu Yellowstone.

Novinka se jmenuje Western Horizon a mělo by jít o epický western, který bude pojednávat o osidlování západních území Ameriky během patnáctiletého časového úseku v době kolem americké občanské války. Sám Costner ke snímku říká:

Americká expanze na západ byla plná těžkostí a nástrah přírody. Neobešla se také bez interakce s domorodým obyvatelstvem, které na půdě sídlilo. Lidé, kteří se území snažili osídlit, byli odhodlaní, ale často také krutí. Horizon o osidlování pojednává přímo a bez okolků, z mnoha různých úhlů pohledu a s plným dopadem jednotlivých lidských rozhodnutí, která rozhodovala o životě či srmti.“

Costner ve filmu bude hrát jednu z hlavních rolí, zrežíruje jej, je producentem a sám projekt financuje. V únoru začne casting, letos tedy můžeme očekávat i samotné natáčení.

Foto je ilustrační: Kevin Costner v seriálu Yellowstone

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest