Dinosaur Cove: Jurský park se může zahrabat, je tu Zátoka dinosaurů

Dinosaur Cove: Jurský park se může zahrabat, je tu Zátoka dinosaurů | Fandíme filmu
Crystal Creek Media
Zobrazit dalších 6 obrázků
Nový trailer ukazuje, jak by se filmy s dinosaury točit neměly.

Zapomeňte na nadsázku v titulku. Jurský park je na poli dinosauřích filmů nedostižnou klasikou. Proti pokračováním už lze mít nejrůznější výhrady, nicméně jedna věc platí spolehlivě: Jednotlivé filmy jsou vždy slušně (někdy až výborně) řemeslně zpracované. Vytvořit realisticky působící dinosaury totiž stojí peníze.

Snímek Dinosaur Cove (Dinosauří zátoka) na první pohled nemá peníze na herce, lokace, pořádnou kameru nebo svícení. Přesto se rozhodl do té vší mizérie vecpat ještě digitálního pterodaktyla. V žádném směru to nepůsobí dobře, nicméně produkce zřejmé spoléhá na to, že dětem to prostě bude stačit.

Rodinný snímek pojednává o malém Rileym Harrisonovi, který v malém městečku Dinosaur Cove náhodou narazí na super tajný vědecký projekt. Riley tvrdí, že viděl dinosaura, ale táta ani jeho nová láska doktorka Starr mu nevěří. Domnívají se, že je to fantasie, která mu má pomoci vyrovnat se se smrtí matky. Že Riley dinosaura opravdu viděl vědí záporáci filmu – pan Bigg a doktor Vandersaurean. Ti uměle vytvořili pterodaktyla, který jim následně utekl do volné přírody. Teď se jej snaží zoufale polapit, stejně jako našeho klučičího hrdinu, aby nemohl veřejnost informovat o jejich ďábelských plánech. Na Rileyho si ale nepřijdou, zvlášť když má k ruce nové přátele Marka a Savannah.

V hlavních rolích vystupují Brayden Eaton, Jared Withrow, Holly Houk, Addilyn Houk, James Pilachowski, Emily Buckner, Ray Morgis, Regan Miller and Mo El-Zaatari. Film zrežíroval Daniel Knudsen, který dosud nenatočil jediný snímek, který by stál za řeč. Nejmenší diváci by mohli Dinosaur Cove možná zhltnout, jinak to vypadá na pořádnou bídu. Film bude někdy v letošním roce uvedený na VOD.

Podklady a foto: Crystal Creek Media

Galerie: 7

Dinosaur Cove: Jurský park se může zahrabat, je tu Zátoka dinosaurů | Fandíme filmu Dinosaur Cove: Jurský park se může zahrabat, je tu Zátoka dinosaurů | Fandíme filmu Dinosaur Cove: Jurský park se může zahrabat, je tu Zátoka dinosaurů | Fandíme filmu Dinosaur Cove: Jurský park se může zahrabat, je tu Zátoka dinosaurů | Fandíme filmu Dinosaur Cove: Jurský park se může zahrabat, je tu Zátoka dinosaurů | Fandíme filmu Dinosaur Cove: Jurský park se může zahrabat, je tu Zátoka dinosaurů | Fandíme filmu Dinosaur Cove: Jurský park se může zahrabat, je tu Zátoka dinosaurů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest