Vražda na jachtě 2 bude mít vydatné herecké obsazení

Vražda na jachtě 2 bude mít vydatné herecké obsazení | Fandíme filmu
Netflix
Adam Sandler a Jennifer Aniston už si brousí mozkové závity na šetření další vraždy.

Nad první Vraždou na jachtě recenzenti protáčeli oči v sloup, nicméně diváci si tuhle detektivní hříčku na Netflixu pouštěli ve velkém, stejně jako úplně všechny filmy Adama Sandlera. Takže co se tak asi mohlo stát? Pokud hádáte cokoliv jiného, než že si Netflix objednal pokračování, okamžitě si odeberte dva body!

První film se v originále jmenoval Murder Mystery (tedy zhruba „Záhadná vražda“, případně jde v anglicky hovořícím prostřední o jeden z názvů obecně používaný pro celý žánr detektivek). Pokračování se tedy téměř jistě nebude odehrávat na jachtě. To však neznamená, že bychom přišli o luxusní prostředí - I když o zápletce druhého filmu zatím nevíme nic, známo je alespoň to, že natáčet se bude v Paříži a Karibiku.

Hrdiny prvního filmu byly newyorský policajt Nick (Adam Sandler) a jeho žena Audrey (Jennifer Aniston), velká milovnice detektivek. Jejich manželství začalo trochu ztrácet jiskru, kterou znovu našli ve chvíli, kdy byly neprávem obviněni na dovolené z vraždy milionáře a začali společně hledat skutečného viníka. Uvidíme, jak se do lapálií dostanou podruhé.

Každopádně k tomu budou mít opět široké obsazení, podobně jako první snímek. Hlavními hvězdami budou Mark Strong (Kingsman, Sherlock Holmes) a Mélanie Laurent (6 Underground, Hanebný parchanti). Dále hrají Jodie Turner-Smith (Borderland, Queen & Slim), Kuhoo Verma (Plan B, The Big Sick), Enrique Arce (Money Heist, Terminator: Dark Fate), Tony Goldwyn (The Hot Zone: Anthrax, King Richard), Annie Mumolo (Queenpins, Barb and Star Go to Vista Del Mar) a Zurin Villanueva (The Marvelous Mrs. Maisel, Detroit). Z prvního filmu se krom Sandlera a Aniston vracejí ještě Adeel Akhtar jako maharádža a John Kani jako plukovník Ulenga.

Dvojku režíruje Jeremy Garelick, první verzi scénáře napsal autor jedničky James Vanderbilt.

Foto: Netflix

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest