Bond 24: Pět žhavých kandidátů na režii

Bond 24: Pět žhavých kandidátů na režii | Fandíme filmu
Sony nechce nic nechat náhodě a pro příští bondovku hledá adekvátní náhradu Sama Mendese. AKTUALIZOVÁNO podruhé. 

AKTUALIZACE 2: Sama Mendese pořád berte jako favorita, nicméně k osloveným režisérům se přidal ještě Nor Morten Tyldum, známý především pro svůj lahůdkový žánrový mix Lovci Hlav. Tyldum v rozhovoru uvedl, že se sešel s producenty, kterým se Lovci hlav líbili, a zkoumali, zda má režisér v nejbližší době čas. Také chtěli, aby si přečetl scénář. Což je malinko zvláštní, vzhledem k tomu, že se doposud předpokládalo, že John Logan scénář teprve píše. Tyldum tedy nejspíš hovoří o nějaké rané verzi.

AKTUALIZACE: Tak pozor, není tomu ani dvacet čtyři hodin a už se zdá, že můžeme dosavadní kandidáty zase vesele škrtnout. Deadline přinesl zprávu, podle které se producenti ještě jednou sešli se Samem Mendesem a chtějí s ním spolupracovat natolik, že by byli ochotní počkat, až mu za několik let skončí jeho rozsáhlé divadelní závazky. Film by se tak do kin dostal nejdříve v roce 2016. Což je pro fanoušky smutná i skvělá zpráva zároveň. Na jednu stranu by byla škoda, kdybychom museli na příští dobrodružství agenta 007 čekat tak dlouho. Avšak vědomí, že jsou producenti schopni upřednostnit kvalitu před vidinou rychlého zisku, to čekaní bohatě vynahradí. Když jsme na bondovku čekali dlouhé čtyři roky naposledy, dostali jsme vynikající Skyfall. Takže ať už 24. Bonda natočí Mendes nebo někdo jiný, můžeme téměř s jistotou říct, že kvalita bude hrát prim!

Původní text: Není tomu tak dávno, co jsme se dozvěděli, že si Bondovi producenti zašli na oběd s Christopherem Nolanem. Ten sice na agenta 007 kvůli sci-fi Interstellar nemá čas, avšak zájem najmout svébytného režiséra očividně přetrval. Podle Variety jsou v tuto chvíli nejžhavějšími kandidáty Ang Lee (Hulk, Pí a jeho život), Tom Hooper (Králova řeč, Bídníci), David Yates (Harry Potter 5-8), Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang, Iron Man 3) a Nicolas Winding Refn (Drive, Bronson). Refnovu kandidaturu navíc potvrdil redaktor serveru The Wrap a nepřímo také rozhovor pro First Showing, ze kterého si můžete na konci článku přehrát útržek.

Než padne definitivní rozhodnutí, bude to chvíli trvat, protože se prozatím vyjednávají detaily smlouvy Daniela Craiga a datum premiéry je stále poměrně daleko. Podle Variety film uvidíme v roce 2016. Avšak není zcela zřejmé, zda server referuje nějakou aktuální informaci nebo pouze odkazuje na již dříve uváděný nejzazší termín. Než všechna jednání skončí, může režie samozřejmě spadnout do klína někomu úplně jinému, ale co vy na to? Komu z výše uvedené pětice byste nejraději dali povolení natáčet?

Rozhovor s First Showing

 

Zdroje: Twitch, Deadline, Variety, Jeff Sneider Twitter, First Showing

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest