Secret Invasion: Jackson, Mendelsohn, Clarke i Smulders na fotkách z natáčení

Secret Invasion: Jackson, Mendelsohn, Clarke i Smulders na fotkách z natáčení | Fandíme filmu
HBO
Parta tajných agentů od Marvelu zasahuje.

S předstihem jsme se dozvěděli o tom, že Marvel bude tento týden točit scény minisérie Secret Invasion v anglickém Halifaxu, protože na místě už vyrostly kulisy. Ještě před Halifaxem se ale filmaři vydali do Leedsu. Tam se také točily exteriéry. Kulis nebylo potřeba tolik, natáčení tak bylo jistým překvapením. Přesto se kolemjdoucím podařilo z místa činu pořídit mnoho vydařených momentek.

Z ruských dekorací je patrné, že se tu bude točit část té samé scény, jaká se chystá ve zmiňovaném Halifaxu. Co je však daleko zajímavější, na místě se ukázali konečně také herci! Hned na první sadě fotek můžete vidět Emilii Clarke (Hra o trůny) v zatím oficiálně nepředstavené roli.

Následně tu máme Cobie Smulders, jež se už poněkolikáté vrací jako agentka Maria Hill. Má na sobě značně nenápadné oblečení a v jednom snímku jí líčí na tvář krvavý šrám.

Pak je tu pohled na Nicka Furyho (Samuel L. Jackson). Ten se také obléká nenápadně. Má narostlý hustý plnovous a přes své poškrábané oko nemá pásku.

Na scéně už je také Ben Mendelsohn, který začal točit scény jako Talos, Furyho parťák z mimozemské rasy Skrullů.

Na závěr ještě pohled na ruské ulice, kde zrovna probíhají oslavy státního svátku (nebo přípravy na něj).

A ještě jedna zajímavost úplně nakonec. Před pár dny japonská stránka Marvelu propálila, že by Secret Invasion měla být na Disney+ uvedena ještě letos. Teď japonská stránka informaci znovu smazala. Což si lze vykládat dvěma způsoby. Buď web udělal chybu a opravil ji (tím pádem je možné, že sérii uvidíme až v příštím roce), anebo odhalil předčasně něco, co odhalit neměl a vůbec nic se nemění, jen budeme o něco déle čekat na oficiální potvrzení.

Secret Invasion (Tajná invaze) je v komiksech velká událost, během níž zlí vesmírní Skrullové infiltrovali vysoké pozice na Zemi a díky tomu, že na sebe dokážou vzít lidskou podobu, pronikli i do řad superhrdinů. Když celá věc praskne, hrdinové se stávávají paranoidními a vzájemně si nedůvěřují. Šéf Marvel Studio Kevin Feige uvedl, že v hrané podobě nebude mít Tajná invaze takové měřítko jako v komiksech, ale témata dvojníků, paranoie a vzájemné nedůvěry zůstávají stěžejní. Se Skrully jsme se poprvé potkali v Captain Marvel, kde však hrdinka potkala jejich umírněnou frakci. Pak jsme se s nimi setkali ve Spider-Manovi: Daleko od domova, kde v přátelském duchu spolupracovali s Nickem Furym. Na představení nepřátelských Skrullů zatím čekáme.

V hlavních rolích Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Olivia Colman, Emilia Clarke, Killian Scotta Kingsley Ben-Adir. Hlavním scenáristou je Kyle Bradstreet, režírují Thomas Bezuch a Ali Selim.

Foto je ilustrační, Emilia Clarke ve Hře o trůny

Zdroje: Marvel, Secret Invasion News

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest