Secret Ivansion: Marvel zfilmuje svůj nejdůležitější cross-over od Občanské války

Secret Ivansion: Marvel zfilmuje svůj nejdůležitější cross-over od Občanské války | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Samuel L. Jackson se vrací jako Nick Fury v nové minisérii plné dvojníků.

Další novinka, kterou šéf Marvelu Kevin Feige oznámil na Disneyho prezentaci pro investory, je Secret Invasion - Tajná Invaze. Feige komiksovou předlohu označil jako nejdůležitější cross-overovou událost od Občanské války. Občanská válka (Civil War) už zfilmovaná byla, teď se tedy blíží další velké propojování hrdinů. V sérii se vracejí Samuel L. Jackson jako Nick Fury a Ben Mendelsohn jako mimozemský Talos. Zatím nemáme bližší podrobnosti o tom, kdy bychom se minisérie mohli dočkat, avšak když se o ní v minulosti objevovaly nepotvrzené klepy, často byla spojována s chystaným snímkem Captain Marvel 2. Pokud by tomu tak opravdu bylo, nejspíš bychom se minisérie dočkali někdy v roce 2022. Nevíme ani to, kdo minisérii připravuje, avšak když v minulosti velké hollywoodské zpravodaje odhalily, že Marvel chystá minisérii s Nickem Furym v hlavní roli, tak uváděly, že hlavním scenáristou bude Kyle Bradstreet (Borgiové, Mr. Robot). Lze se domnívat, že série s Nickem Furym v čele je právě Tajná Ivanze.

V komiksovém podání je Tajná Invaze velká událost, ve které se Země nenápadně dostane pod nadvládu Skrullů. Ze snímku Captain Marvel zatím známe dobrosrdečné Skrully, nicméně mimozemský národ má i své černé ovce a v komiksech Skrullové vystupují primárně jako záporáci. Výrazní jsou pro svoji schopnost měnit podobu a právě díky nní na Zemi dovedou nepozorovaně nahradit celou řadu osobností na klíčových pozicích a ovlivňovat tu chod věcí. V momentě, kdy je komplot odhalený, tak se okamžitě vzedme vlna paranoii a podezřívavosti, a pokud by se podařilo Marvelu přesvědčit k účasti nějaký větší počet superhrdinských představitelů, mohla by z toho být docela divoká podívaná, ve které si budou dávat oblíbení hrdinové navzájem po čenichu s vlastními dvojníky.

Poprvé jsme podobnou výměnu hrdinů mohli vidět ve Spider-Manovi: Daleko od domova, kde se Fury nechal zastupovat právě zmiňovaným Talosem. Události tenkrát končily na masivní mimozemské základně a dávalo by smysl, pokud by chystaná minisérie Spider-Manovu potitulkovou scénu nějakým způsobem rozvíjela. Také se v minulosti šuškalo že by důležitou roli v minisérii měla hrát organizace S.W.O.R.D., další tajná služba podobná S.H.I.E.L.D.u, v tomto případě zaměřená na mimozemské hrozby. S.W.O.R.D. se nám poprvé představí v minisérii WandaVision.

Foto: Marvel

Zdroj: Disney Investor Day

Galerie: 3

Secret Ivansion: Marvel zfilmuje svůj nejdůležitější cross-over od Občanské války | Fandíme filmu Secret Ivansion: Marvel zfilmuje svůj nejdůležitější cross-over od Občanské války | Fandíme filmu Secret Ivansion: Marvel zfilmuje svůj nejdůležitější cross-over od Občanské války | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest