Meg 2: Monstrum z hlubin konečně míří před kamery

Meg 2: Monstrum z hlubin konečně míří před kamery | Fandíme filmu
Warner Bros.
Vše, co už víme o návratu gigantického prehistorického žraloka.

Snímek Meg: Monstrum z hlubin (Meg - zkratka pro „Megalodon“) v roce 2018 neměl nějaké úžasné recenze, ale v pokladnách utržil přes půl miliardy. Od té doby se tak spekuluje o tom, kdy se dočkáme dalšího lidského střetu s ještě větším prehistorickým žralokem.

Začíná to vypadat, že se tak stane v příštím roce, protože aktuálně snímek konečně míří před kamery. Magazín KFTV informuje, že natáčení začne už zítra v britských ateliérech Leavesden, které nejvíc proslavilo natáčení Harryho Pottera, ale točila se tam také celá řada dalších velkých bijáků, jako například některé filmy Christophera Nolana. Natáčet se má do letošního května a filmařům budou k dispozici dvě obří vodní nádrže.

Server dále tvrdí, že se snímek bude jmenovat Meg 2: The Trench. Není ale zřejmé, zda vychází z nějakých informací, anebo pouze opsal to, jak se jmenuje druhý díl knižní předlohy. Pokud by se tak skutečně jmenoval film, mohlo by to naznačovat, že druhý film vychází ze druhé knihy Stevea Atltena. V takovém případě bychom se dočkali přeživší samice megalodona, která se chce rozmnožit a dalších prehistorických vodních tvorů, kronosaurů.

Oficiálně nicméně o snímku zatím víme pouze to, že v hlavní roli se vrací Jason Statham, scénář opět napsali bratři Hoeberovi a režíruje tentokrát Ben Wheatley (Seznam smrti, Křížová palba). V minulosti Wheatley o filmu řekl, že by měl být o něco temnější a naznačil, že by se měli objevit dva megalodoni. Se začátkem natáčení se nicméně snad už brzy dočkáme nějakých oficiálních podrobností.

Foto je ilustrační, z prvního snímku Meg: Monstrum z hlubin

Zdroj: KFTV

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest