Studio 666: Nový trailer hororového blbnutí s kapelou Foo Fighters

Studio 666: Nový trailer hororového blbnutí s kapelou Foo Fighters | Fandíme filmu
Open Road Films
Zobrazit další 1 obrázek
Slavní rockeři si od nahrávání hudby odskočili k nahrávání filmů. Bude to rozpustilé.

Kapelu Foo Fighters vždycky bavilo hrát nejrůznější role ve svých zábavných videoklipech. Teď svoji zálibu povýšili na další úroveň, když se rozhodli natočit rovnou celý film. U komedie a nadsázky zůstali, nepouštěli se nijak daleko od toho, co dobře znají. Snímek pojednává o nahrávání jejich jubilejní desáté desky, přičemž si bere na mušku staré dobré spojení rocku a pekelných sil, které k tvrdé muzice tak nějak patří.

Teď vyšel nový trailer, který naznačuje, že snímek bude určený hlavně skalním fanouškům kapely. Studio 666 nepředvádí naprosto nic, co bychom neviděli už v hromadě jiných komedií a hororů. Novinka nepůsobí vyloženě lacině, ale žádný zázračný rozpočet asi také neměla. Fórky jsou celkem otřepané, nadpřirozené momenty taktéž. Stylově se film zjevně snaží mít legraci z hororových a rockerských klišé, ale to už tu také bylo, často v říznějším provedení. Takže když si odmyslíte z hlavních rolí známou kapelu, tak vám zůstane v ruce celkem tuctovka. Ale třeba je trailer jen nešikovně sestříhaný, popřípadě jsou tu pořád fanoušci kapely, které blbnutí jejich oblíbenců určitě potěší.

Ve filmu hrají jednotliví členové kapely – Dave Grohl, Nate Mendel, Pat Smear, Taylor Hawkins, Chris Schiflett a Rami Jaffee. Kromě nich ve Studio 666 vystupují také Will Forte, Jeff Garlin, Jenna Ortega nebo Leslie Grossman. Námět vymyslel sám Grohl, scénář napsali Jeff Buhler a Rebecca Hughes. Režíroval BJ McDonnell. Film bude uvedený do amerických kin 25. února, uvidíme, jak se bude následně dál šířit.

Podklady a foto: Foo Fighters a Open Road Films

Galerie: 2

Studio 666: Nový trailer hororového blbnutí s kapelou Foo Fighters | Fandíme filmu Studio 666: Nový trailer hororového blbnutí s kapelou Foo Fighters | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest