Benny Loves You: V novém hororu vraždí dotčený plyšák

Benny Loves You: V novém hororu vraždí dotčený plyšák | Fandíme filmu
Dread
Zobrazit další 4 obrázky
Trailer představuje hororovou komedii, v níž má dětská hračka vražedné choutky.

V hororech se poměrně často stává, že se zdánlivě nevinná a neškodná malá věc promění v běsnící stvůru. Vzpomeňte na Chuckyho, Mogwaie nebo na Marshmellows v chystaných Krotitelích duchů: Odkaz. Nově řady vraždících drobečků rozšíří Benny.

Ten se představí ve snímku Benny Loves You. Snímek pojednává o Jackovi, který po nešťastném úmrtí jeho rodičů musí prodat rodinný dům a postavit se na vlastní nohy. Aby se posunul kupředu, rozhodne se zbavit také věcí z dětství. V krabici odložených předmětů je ale i plyšák Benny, což má katastrofální následky. Benny totiž nechce být odložený. Ožívá a má smrtící úmysly.

Nápad je správně přepálený a jednoduchý, jak to hororovým komediím/parodiím sluší. Na základní myšlence určitě jde stavět a zveřejněný trailer má několik momentů (např. táhnutí plyšákem po zemi), kde je přesně ta správná porce nadsázky. Jindy je ale dost cítit, že měl snímek opravdu nízký rozpočet. Vyvstává tak reálná obava, aby se k nám nedostalo poněkud ochotnické dílko, kde bude více nadšení, než skutečného umu. Jak to všechno dopadne, se dozvíme 7. května, kdy si film odbude premiéru (od 11. května má být dostupný na VOD).

Snímek napsal a zrežíroval Karl Holt, jenž také ztvárnil hlavní roli. Dále hrají Claire Cartwright, George Collie, James Parsons nebo Anthony Styles.

Podklady a foto: Dread

Galerie: 5

Benny Loves You: V novém hororu vraždí dotčený plyšák | Fandíme filmu Benny Loves You: V novém hororu vraždí dotčený plyšák | Fandíme filmu Benny Loves You: V novém hororu vraždí dotčený plyšák | Fandíme filmu Benny Loves You: V novém hororu vraždí dotčený plyšák | Fandíme filmu Benny Loves You: V novém hororu vraždí dotčený plyšák | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest