Závodník Brad Pitt přijede až k vám do obýváku

Závodník Brad Pitt přijede až k vám do obýváku | Fandíme filmu
Sony
Nákladný projekt s Pittem za volantem nepůjde do kin, ale rovnou na stream. Už víme, o čem pojednává.

Asi před měsícem jsme se dozvěděli, že Brad Pitt a režisér Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick, Tron: Legacy) konečně dostanou příležitost natočit svůj vytoužený závodnický film. Pánové chtěli točit film z automobilového prostředí už v roce 2013, postupným vývojem nakonec ale v hlavních rolích snímku Le Mans '66 skončili Matt Damon a Christian Bale a o režii se postaral James Mangold. Tentokrát to ale vypadá, že Pittovi s Kosinskim už závodnický sen nikdo nesebere.

O projekt se v dražbě poprala studia studia MGM, Sony, Universal, Paramount a Disney, stejně jako streamovací společnosti Netflix, Apple a Amazon. Nakonec zvítězil Apple, který teď jedná o přesných detailech spolupráce. Apple zřejmě do čela vyšvihla prostá skutečnost, že je za projekt ochotný zaplatit až 140 milionů dolarů a to bez honorářů pro hlavní tvůrčí osobnosti!

Nově se také dozvídáme, o čem vlastně snímek bude pojednávat. Pitt si ve filmu zahraje závodníka, který se vrátí z důchodu, aby se stal mentorem mladého řidiče a ještě jednou se vrátil na okruh jako mladíkův týmový spolujezdec. Scénář píše Ehren Kruger (Top Gun: Maverick, série Transformers), produkuje Jerry Bruckheimer (Piráti z Karibiku, Top Gun, Bouřlivé dny). Podle starších informací se nějakým způsobem na projektu podílí Lewis Hamilton, pilot Formule 1.

Foto je ilustrační: Brad Pitt ve filmu Tenkrát v Hollywoodu

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest