Last Survivors: Trailer představuje život v postapokalyptické divočině

Last Survivors: Trailer představuje život v postapokalyptické divočině | Fandíme filmu
Vertical Entertainment
Zobrazit další 4 obrázky
Otec dokáže syna ochránit před hrůzami života po globální katastrofě. Ale opravdu je svět takový, jak otec tvrdí?

Když točíte postapokalyptický svět, obvykle máte tři spolehlivé vizuály, po kterých můžete sáhnout: Za prvé: Poušť / vedro a prašno. Za druhé: Divoká příroda, která obrůstá všechno lidské, ideálně velkoměsto nebo lunapark. Nebo se za třetí všechno může odehrávat na sněhu.

To je případ snímku Last Survivors, kde sněžná krajina dává postapokalyptickému světu potřebnou neutěšenost. Děj je zaměřený na Troye a jeho dospívajícího syna Jakea, kteří žijí na samotě u lesa, daleko od rozkládajících se měst. Dvojice prožívá v rámci možností sou idylku, dokud se Troy vážně nezraní. To Jakea donutí vydat se do vnějšího světa, hledat antibiotika. Má nařízeno zabít kohokoliv, koho potká. Když potká tajuplnou Henriettu, tak uposlechnout nedokáže a začne si s ní zakázaný románek. Troy je ale připravený zlikvidovat Henriettu za každou cenu, aby ochránil malou utopii, kterou si se synem vybudovali.

Tak praví oficiální synopse, trailer poměrně jasně naznačuje, že to možná nebude s vnějším světem tak horké, tak tatík celá léta tvrdil. Hraje ho Stephen Moyer, jeho syna Drew Van Acker a Henriettu Alicia Silverstone. Film natočil Drew Mylrea, scénář napsal Josh Janowicz. Snímek bude uvedený 4. února na VOD.

Podklady a foto: Vertical Entertainment

Galerie: 5

Last Survivors: Trailer představuje život v postapokalyptické divočině | Fandíme filmu Last Survivors: Trailer představuje život v postapokalyptické divočině | Fandíme filmu Last Survivors: Trailer představuje život v postapokalyptické divočině | Fandíme filmu Last Survivors: Trailer představuje život v postapokalyptické divočině | Fandíme filmu Last Survivors: Trailer představuje život v postapokalyptické divočině | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest