Uncharted: Pusťte si celou akční scénu, v níž Tom Holland vypadne z letadla

Uncharted: Pusťte si celou akční scénu, v níž Tom Holland vypadne z letadla | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Představitel Spider-Mana nás láká do kina na své dobrodružné kousky.

Železo se musí kout, dokud je žhavé. Prakticky všichni, kdo ví, co to je kino, v něm letos přes svátky viděli Spider-Mana: Bez domova, zdaleka nejnavštěvovanější film posledních dvou let. To znamená, že Tom Holland je čerstvě v myslích diváků a studio Sony se toho nebojí využít při propagaci svojí příští velké premiéry.

Dostáváme tedy zbrusu novou upoutávku pro snímek Uncharted, adaptaci populární videohry. V tom Holland hraje mladého dobrodruha Nathana Drakea, který cestuje kolem světa a hledá poklady. Zatímco Indianu Jonesovi při tom před lety stačilo k oslnění diváků chvilku viset na náklaďáku, soudobý dobrodruh už se pouští do kousků vpravdě spidermanských.

Nová ukázka není tradiční trailer, ale celá jedna akční scéna, v níž se se Nathan Drake pere se záporáky nejen v letadle, ale také vně letadla. Místy to nevypadá zle, ale po většinu času mám popravdě řečeno pocit, jako bychom sledovali videohru – digitální panáček povlává vzduchem a z celé situace nečiší nijak výrazný pocit nebezpečí, jaký by si zasloužila. Tvůrci dříve v rozhovorech uváděli, že finále snímku nabídne něco, co v akčních velkofilmech není tak docela běžné, tak snad tím nemají na mysli právě tuhle scénu a tvůrci se ještě nějak překonají.

Dole v galerii najdete nejnovější fotky.

Videoherní série je inspirovaná Indianou Jonesem a Tomb Raiderem. Jedná se o dobrodružnou akční adventuru, ve které cestovatel Nathan Drake pátrá po celém světě po pokladech a nejrůznějších historických tajemstvích. Jedním z poznávacích znamení her je, že nabízejí téměř filmový zážitek, a tak působily vždy jako dělané pro celovečerní adaptaci. Mladého Nathana Drakea si zahraje Tom Holland, jeho mentora Sullyho pak Mark Wahlberg. Režíruje Ruben Fleischer. Česká a slovenská premiéra je stanovena na 10. 2. 2022. 

Podklady a foto: Sony

Galerie: 5

Uncharted: Pusťte si celou akční scénu, v níž Tom Holland vypadne z letadla | Fandíme filmu Uncharted: Pusťte si celou akční scénu, v níž Tom Holland vypadne z letadla | Fandíme filmu Uncharted: Pusťte si celou akční scénu, v níž Tom Holland vypadne z letadla | Fandíme filmu Uncharted: Pusťte si celou akční scénu, v níž Tom Holland vypadne z letadla | Fandíme filmu Uncharted: Pusťte si celou akční scénu, v níž Tom Holland vypadne z letadla | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest