Dual: Karen Gillan musí zabít svůj klon, pokud chce přežít

Dual: Karen Gillan musí zabít svůj klon, pokud chce přežít | Fandíme filmu
XYZ Films
Zobrazit další 2 obrázky
V chystané sci-fi čeká na Karen Gillan ze Strážců Galaxie dvojrole.

Příběhů se zajímavou sci-fi premisou není nikdy dost. Ve filmu Dual (zhruba „Dvojitý“) se přesouváme do blízké budoucnosti, kde ústřední hrdinka Sara trpí nevyléčitelnou chorobou. Aby ochránila rodinu před zármutkem, nechá se naklonovat. Svou kopii začne potom pilně školit, aby neměla pouze její podobu, ale i jejích chování a osobnostní rysy. Jenže Sara se nečekaně uzdraví. Není to však velký důvod k oslavám, protože podle futuristických zákonů platí, že vedle sebe originál a klon nesmí žít příliš dlouho souběžně. To znamená, že na Saru a její klon čeká soudně nařízená bitva na život a na smrt o to, kdo z nich se stane tou pravou Sarou.

V ústřední dvojroli se představí Karen Gillan, herečka dobře známá ze Strážců Galaxie nebo z Jumanji. Kromě ní ve snímku vystupují Aaron Paul (Perníkový táta) a další. Snímek napsal a zrežíroval Riley Stearns, autor kritiky chváleného Umění sebeobrany. Snímek bude mít premiéru v lednu na festivalu v americkém Sundance, pak zamíří někam dál do distribuce.

Podklady a foto: XYZ Films

Galerie: 3

Dual: Karen Gillan musí zabít svůj klon, pokud chce přežít | Fandíme filmu Dual: Karen Gillan musí zabít svůj klon, pokud chce přežít | Fandíme filmu Dual: Karen Gillan musí zabít svůj klon, pokud chce přežít | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest