The Flash bude mít hosty ze Supermana, Batgirl z Batmana

The Flash bude mít hosty ze Supermana, Batgirl z Batmana | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Oficiální seznam obsazení chystaných velkofilmů nabízí zajímavá jména.

Studio Warner Bros. vydalo tiskové materiály k filmům The Flash a Batgirl. Castingová pasáž jednotlivých dokumentů odhalila zajímavá jména herců a tím pádem i zajímavé postavy, na něž se můžeme ve snímcích těšit.

Konkrétně ve filmu The Flash podle oficiálního dokumentu vystoupí vedle již známých osobností také Michael Shannnon a Antje Traue! To znamená, že ve snímku vystoupí generál Zod a jeho pobočnice Faora. Zatím jsme o účasti těchto postav vůbec nic neslyšeli, je tedy možné, že půjde o drobné cameo.

V Batgirl potom podle tiskové zprávy Warneru máme čekat také zajímavého hosta. Konkrétně to má být Michael Keaton, tedy představitel Batmana z filmu z roku 1989, který se po letech vrací, když Flash otevře DC multiverzum. Nevíme, zda některé Flashovy činy způsobí ve filmovém světě DC trvalé změny, popřípadě, zda cestování napříč paralelními světy bude fungovat i nadále, každopádně se máme připravit Keatonovu návštěvu v Batgirl. V minulosti se šuškalo, že by měl Keaton (podobně jako třeba u Marvelu v minulosti Samuel L. Jackson) spojovat jednotlivé filmy, tak třeba na tom něco bude.

Zdroj: Warner Bros.

Galerie: 2

The Flash bude mít hosty ze Supermana, Batgirl z Batmana | Fandíme filmu The Flash bude mít hosty ze Supermana, Batgirl z Batmana | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest