Harry Potter: Připravte kapesník, herci jsou zpátky v upoutávce setkání po letech

Harry Potter: Připravte kapesník, herci jsou zpátky v upoutávce setkání po letech | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Speciál Harry Potter 20th Anniversary: Return To Hogwarts ukazuje, jak se znovu setkali tvůrci a herci potterovské série.

HBO dál pokračuje v propagaci chystaného speciálu Harry Potter 20th Anniversary: Return To Hogwarts. Postupně k nám pronikaly dílčí informace, fotky či teaser a teď je tu plnohodnotný trailer. A v tom můžeme vidět, jak celá záležitost vlastně bude vypadat.

Jak se sami můžete přesvědčit, v zásadě jde o klasickou talk show kombinovanou s výpovědmi osobností přímo na kameru, jaké známe z dokumentů. Osobnosti se rozplývají nad pamětihodnými momenty, při setkání mezi sebou neskrývají dojetí, vzpomínají se zamlženýma očima na společná léta a ubezpečují se, že jsou jedna velká rodina.

Velcí fanoušci Harryho Pottera, kteří mají srdce na dlani, budou z celého speciálu dost možná dojatí. Cynici si budou myslet, že je to celé poněkud kýčovité. Jedna věc je nicméně už teď téměř jistá: Sledovanost vzpomínkového speciálu bude jistě veliká a bude pikantní zjistit, kolik za tohle dostaveníčko ústřední hvězdy dostaly zaplaceno.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 3

Harry Potter: Připravte kapesník, herci jsou zpátky v upoutávce setkání po letech | Fandíme filmu Harry Potter: Připravte kapesník, herci jsou zpátky v upoutávce setkání po letech | Fandíme filmu Harry Potter: Připravte kapesník, herci jsou zpátky v upoutávce setkání po letech | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest