Everything Everywhere All at Once: Akční šílenost spojí paralelní světy

Everything Everywhere All at Once: Akční šílenost spojí paralelní světy | Fandíme filmu
A24
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si trailer nové ujetosti, kde se legendární Michelle Yeoh dokáže napojit na svá já z jiných dimenzí.

Režiséři Daniel Scheinert a Dan Kwan si dohromady říkají Daniels a krom natáčení ceněných videoklipů se proslavili ujetou záležitostí Švýcarák, kde Daniel Radcliffe (Harry Potter) hrál prdící mrtvolu, na které můžete jezdit jako na skútru a dělat s ní celou řadu dalších parádních věcí. Následný snímek The Death of Dick Long trochu zapadl, ale teď má tvůrčí duo šanci opět zazářit ve velkém stylu, protože si zvolilo akční žánr a ještě do hlavní role získalo legendární Miechelle Yeoh (Red Force, Police Story 3, Zítřek nikdy neumírá, Tygr a drak, Shang-Chi).

V novince Everything Everywhere All at Once si zahrála zdánlivě obyčejnou účetní, která je však přizvána k boji za záchranu existence. A to díky tomu, že se dokáže napojit na svá paralelní já v alternativních dimenzích a vládnout jejich schopnostmi a znalostmi. V traileru se snímek prezentuje jako bláznivá akční sci-fi komedie se silným vizuálem, která v sobě má prvky Matrixu, Johna Wicka nebo filmů Edgara Wrighta. Budou se měnit žánry, skládat pocty a zjevně se ani na moment nezastaví.

Oficiální anotace o snímku mluví jako o hřmotné sci-fi komedii s velkým srdcem. V ní se na akční dobrodružství vydává unavená Američanka s čínskými kořeny, které se ani za nic nedaří dodělat daňové přiznání. Dále hrají Stephanie Hsu, Ke Huy Quan, James Hong, Jamie Lee Curtis, Harry Shum Jr. a Jenny Slate. Snímek produkovali bratři Russoovi, režiséři Avengers: Endgame. Snímek začne být uváděný do světových kin od 25. března 2022.

Podklady a foto: A24

Galerie: 5

Everything Everywhere All at Once: Akční šílenost spojí paralelní světy | Fandíme filmu Everything Everywhere All at Once: Akční šílenost spojí paralelní světy | Fandíme filmu Everything Everywhere All at Once: Akční šílenost spojí paralelní světy | Fandíme filmu Everything Everywhere All at Once: Akční šílenost spojí paralelní světy | Fandíme filmu Everything Everywhere All at Once: Akční šílenost spojí paralelní světy | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest