Crimes of the Future: V bizarní budoucnosti vám vyrostou orgány dle libosti

Crimes of the Future: V bizarní budoucnosti vám vyrostou orgány dle libosti | Fandíme filmu
Twentieth Century Fox
Zobrazit další 3 obrázky
Král „tělesného hororu“ David Cronenberg nás zve do budoucnosti plné tělesných úprav.

Asi jste někdy viděli Mouchu, Rabid, eXistenZ, nebo některý jiný film, který ukazuje, jak je autorský režisér David Cronenberg fascinovaný lidským tělem. V téhle zálibě bude pokračovat i očekávané sci-fi novince Crimes of the Future (Zločiny budoucnosti).

Snímek se odehrává v blízké budoucnosti, kdy se lidstvo plně adaptovalo na život v umělém prostředí a začalo upravovat svou tělesnou podstatu. Lidé necítí bolest, sex se kompletně změnil… Někteří vítají nezměrný potenciál transhumanismu, jiní se jej snaží regulovat. Syndrom zrychlené evoluce se každopádně rychle šíří. Saul Tenser je oblíbený performer, který se plně poddal novému řádu věcí a nechává si v těle vyrůst nové a nečekané orgány. Za asistence svojí partnerky Caprice dělá z vyjímání svých nových orgánů veřejnou show pro své fanoušky. Jeho počínání nicméně brzy zaznamenají úřady a jedna zvláštní subkultura, a tak je donucený k tomu, aby zvážil své dosud nejvíc šokující vystoupení.

Tensera představuje Viggo Mortensen, který už s Cronenbergem spolupracoval na Dějinách násilí a Východních příslibech. Léa Seydoux (Není čas zemřít) hraje Caprice. Kristen Stewart (Spencer, Stmívání) ztvárnila Tenserovu obdivovatelku. V jedné z dalších rolí uvidíme Scotta Speedmana (Underworld). Natáčelo se v srpnu a září v Řecku, premiéru můžeme snad očekávat příští rok.

Titulní foto je ilustrační - David Cronenberg při natáčení filmu Moucha

Podklady a foto: Argonauts Productions

Galerie: 4

Crimes of the Future: V bizarní budoucnosti vám vyrostou orgány dle libosti | Fandíme filmu Crimes of the Future: V bizarní budoucnosti vám vyrostou orgány dle libosti | Fandíme filmu Crimes of the Future: V bizarní budoucnosti vám vyrostou orgány dle libosti | Fandíme filmu Crimes of the Future: V bizarní budoucnosti vám vyrostou orgány dle libosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest