American Siege: Propadáky Bruce Willise už začínají jeden s druhým splývat

American Siege: Propadáky Bruce Willise už začínají jeden s druhým splývat | Fandíme filmu
Vertical Entertainment
Zobrazit další 4 obrázky
Snímek Fortress pro změnu působí dojmem, jako by v něm Willis vůbec nehrál.

Pokračujeme v naší oblíbené kratochvíli: Pošklebování se na účet Bruce Willise – milionáře, který na stará kolena namísto užívání důchodu nebo vyzobávání prestižních rolí raději splachuje celou svoji kariéru do záchodu, jen aby rozmnožil svoje jmění.

Už tak bylo dost obtížné jednotlivá bezpohlavní béčka z Willisova repertoáru rozlišit, teď se ale opravdu začínají podobat, jako vejce vejci. Synopse pro čerstvou novinku American Siege říká: Ve snímku American Siege musí Willisův hrdina zneškodnit gang zlodějů po tom, co si vzali jako rukojmí bohatého doktora. Nu a loni hrál Willis ve filmu Survive the Night, kde synopse zněla následovně: Zneuznaný doktor a jeho rodina jsou držení jako rukojmí ve svém domě kriminálníky na útěku. (Více jsme o snímku psali zde). V obou případech pro jistotu hraje Willis šerifa.

Jinak je ale třeba připustit, že American Siege působí v traileru relativně snesitelně – tedy na poměry Willisovy kinematografie posledních let. Přinejmenším se zdá, že by si mohli přijít na své příznivci „civilního válčení“, protože ozbrojený střet na maloměstě je v upoutávce skutečně masivní. Neradujme se nicméně předčasně, protože snímek natočil Edward John Drake, muž zodpovědný za Apex a Cosmic Sin, dvě Willisova peklíčka z předchozích měsíců.

Kdybyste Bruce neměli dost, tak ode dneška je na VOD novinka Fortress. O té už jme v minulosti psali, teď se jen pozastavím u nejnovější upoutávky. Ta celá působí dojmem, že pokud to jen trochu šlo, točil se celý film bez Willise. Ten jen přiletěl na pár dní, separátně od ostatních herců předvedl na kameru nějaké to bručení a mračení a to se pak univerzálně nastříhalo do zbytku filmu…

V současné chvíli lze vidět nové filmy s Willisem v tempu zhruba jeden kus na pět týdnů, tak uvidíme, zda se v příštím roce Bruce překoná a nabídne fandům dokonce jeden flák měsíčně!

Podklady a foto: Vertical Entertainment, Lionsgate

Galerie: 5

American Siege: Propadáky Bruce Willise už začínají jeden s druhým splývat | Fandíme filmu American Siege: Propadáky Bruce Willise už začínají jeden s druhým splývat | Fandíme filmu American Siege: Propadáky Bruce Willise už začínají jeden s druhým splývat | Fandíme filmu American Siege: Propadáky Bruce Willise už začínají jeden s druhým splývat | Fandíme filmu American Siege: Propadáky Bruce Willise už začínají jeden s druhým splývat | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest