Rychle a zběsile 10 se odsouvá

Rychle a zběsile 10 se odsouvá | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Odkladu se dočká také akční Bullet Train a Ambulance Michaela Baye.

Fanoušci Vina Diesela a jeho řidičské eskadry si počkají na další pokračování o něco déle, než se původně předpokládalo. Namísto dubna 2023 bude snímek Rychle a zběsile 10 uvedený do světových kin 19. května 2023. Není zřejmé, proč vlastně ke změně došlo. Měsíční odsun s takhle velkým předstihem pravděpodobně neřeší žádné praktické otázky, nejspíš tedy půjde o výběr termínu. Proč ten pozdější sedí studiu Universal více? Domnívá se, že Covid bude dělat i do budoucna v zimních měsících potíže, a tak raději nasadí svoji největší dojnou krávu o něco později? To nám asi studio neprozradí. Původní termín Rychle a zběsile 10, tedy 7. dubna, přebírá dosud nepředstavený animovaný film od společnosti Dreamworks.

Změny hlásí také studio Sony. Svůj akční snímek Bullet Train, s Bradem Pittem, mělo uvést v dubnu 2022, namísto toho bychom se filmu v Česku nově dočkat 14. července 2022. V tomto případě opět může být důvodem odkladu pandemie ve světových kinech, ale stejně tak průtahy při dokončení trikových scén a blížící se termín. Možná roli hrál také střet s Ježkem Sonicem 2, který v původním termínu hrozil. Mysteriózní snímek Where the Crawdads Sing Sony odsouvá mezinárodně na 15. července. Thriller The Bride bude mezinárodně uvedený 26. 8. 2022.

A se zpožděním uvidíme také snímek Ambulance od Michaela Baye, kde Jake Gyllenhaal a Yahya Abdul-Mateen II ujíždějí od loupeže v sanitce. S pacientem na palubě. Film měl být uveden už v únoru, namísto toho se jej v Česku dočkáme zřejmě 7. dubna, tedy v termínu, odkud uhnul Bullet Train.

Foto je ilustrační - Rychle a zběsile 9

Zdroje: Deadline I, II, III

Galerie: 2

Rychle a zběsile 10 se odsouvá | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10 se odsouvá | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest