Young Blood: Ve futuristické společnosti se vysává z vězněné omladiny krev, která dává nesmrtelnost

Young Blood: Ve futuristické společnosti se vysává z vězněné omladiny krev, která dává nesmrtelnost | Fandíme filmu
Amazon
Zobrazit další 2 obrázky
Fontána mládí může mít mnoho podob. Tato má dokonce i tváře.

Amazon Studios ruku v ruce s 3 Arts Entertainment chystá filmovou adaptaci románu Young Blood z pera Andrewa Barrera. Kniha vyšla pod hlavičkou nakladatelství Amazon Original Stories v roce 2020. Příběh se odehrává v nedaleké budoucnosti, v níž došlo k objevu fontány mládí. Ukázalo se totiž, že v žilách post-mileniálů koluje krev, která všem ostatním může zajistit věčný život. Starší generace mohou proces stárnutí zvrátit skrze pravidelné transfúze, zatímco daleko od každodenní reality si mladiství alias pomyslné zásobárny života užívají na speciálních farmách idylický život. Popíjejí víno, baví se na pařbách, cvičí jógu a baští avokáda. Nicméně brzy mají přijít na to, že život na farmě sice je procházka růžovou zahradou, leč opustit tento "ráj" nebude vůbec snadné, respektive to zřejmě nebude vůbec možné.

Román nepatří k těm nejdelším, když "Kindle edice" má pouze pětadevadesát stran. Amazon ovšem považuje svět za atraktivní, tudíž se chystá jej pořádně prozkoumat a vytěžit. V plánu je totiž rovnou celá filmová trilogie. Scénář sepíše sám Barrer společně s Gabrielem Ferrarim.

Zdroj: Deadline

Foto: Amazon Original Stories (vydavatelství)

Galerie: 3

Young Blood: Ve futuristické společnosti se vysává z vězněné omladiny krev, která dává nesmrtelnost | Fandíme filmu Young Blood: Ve futuristické společnosti se vysává z vězněné omladiny krev, která dává nesmrtelnost | Fandíme filmu Young Blood: Ve futuristické společnosti se vysává z vězněné omladiny krev, která dává nesmrtelnost | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest