Další zajímavé jméno pro G.I. Joe 2

Další zajímavé jméno pro G.I. Joe 2 | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Úspěšný seriálový herec by si chtěl hrát na vojáčky. AKTUALIZOVÁNO: Dwayne "The Rock Johnson" jako Roadblock na prvních fotkách!

Jména herců pro G.I. Joe naskakují rychlostí českého státního dluhu. Channing Tatum, Ray Park, Dwayne „The Rock“ Johnson, Ray Stevenson a Bruce Willis. To jsou herci, na které jsme se doposud mohli těšit (i když Willisova účast ještě není definitivní). Teď jim přibyde další parťák - Walton Goggins, který se proslavil především seriály The Shield a Justified, ale postupně se prokousává i do světa filmu. Loni jste ho mohli vidět v Predátorech, už za necelé dva týdny se objeví po boku Daniela Craiga v Kovbojích a vetřelcích a především si ho vyhlédl Steven Spielberg pro svého Lincolna. V G.I. Joe: Retaliation si zahraje postavu Wardena Nigela Jamese. Což samozřejmě může být jméno, ale obvykle slovo "warden" v angličtině označuje správce vězení. Google o postavě každopádně mlčí, takže lze předpokládat,  že byla napsána přímo pro potřeby filmu a nijak nevychází z hraček nebo komiksů G.I. Joe.

Aktualizace: Film se právě začal natáčet a tak jsou tu první fotografie. Obrázky sama sebe jako Roadblocka zveřejnil Dwayne "The Rock" Johnson na svém twitteru.

Galerie: 3

Další zajímavé jméno pro G.I. Joe 2 | Fandíme filmu Další zajímavé jméno pro G.I. Joe 2 | Fandíme filmu Další zajímavé jméno pro G.I. Joe 2 | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest