Spider-Man: Across the Spider-Verse – Film je rozdělený na dvě části, je tu trailer

Spider-Man: Across the Spider-Verse – Film je rozdělený na dvě části, je tu trailer | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit dalších 5 obrázků
Jsou tu nové podrobnosti a první trailer k pokračování Spider-Mana: Paralelních světů.

V hraném Spider-Manovi se aktuálně dělá velké halo z toho, že se před ním otevírá mnohovesmír. Animovaný Spider-Man v něm trajdal už před třemi lety ve filmu Spider-Man: Paralelní světy. Nebo k němu přinejmenším otevřel dveře a v pokračování jej čeká naplno to trajdání.

Nově se dozvídáme, že pokračování bude rozdělené na dvě části. Snímek Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One) uvidíme v kinech 27.10. 2022 a v roce 2023 pak uvidíme „Part Two“.

Podle oficiální synopse se Mile Morales vrací v další kapitole ságy Spider-Verse ságy. Čeká na něj epické dobrodružství, které přátelského souseda Spider-Mana transportuje z Brooklynu napříč mnohovesmírem, aby pomohl Gwen Stacey a nové skupině Spider-lidí proti padouchovi silnějšímu než cokoliv, proti čemu se v minulosti postavili.

Producenti a scenáristé snímku Phil Lord a Christopher Miller prozradili, že Miles Morales od minule měl co dělat, aby se zlepšil v hrdinském řemesle a zjistil, jak je složité najít balanc mezi školou, osobním životem a potíráním zločinu. Máme očekávat, že potkáme staré známé, ale i úplně nové Spider-Many. Shameik Moore opět promlouvá jako Miles Morales, Hailee Steinfeld jako Spider-Gwen. Nově se připojuje Oscar Isaac jako Miguel O'Hara, alias Spider-Man 2099, alternativní Spider-Man z budoucnosti. Doplní je ale i další, zatím nepředstavené postavy.

Máme se také připravit na to, že pokračování bude ještě bláznivější. U prvního snímku si tvůrci ověřili, že je publikum inteligentní a pochopí hodně, proto se stavidla kreativity ještě více otevírají. Na první pohled budou změny patrné při změně výtvarného stylu, kdy každé navštívené univerzum bude vypadat úplně jinak, jako by jej vytvořil nějaký úplně jiný výtvarník.

Teď už slíbený trailer a dole v galerii nové fotky.

Foto: Sony

Zdroje: Entertainment Weekly I, II

Galerie: 6

Spider-Man: Across the Spider-Verse – Film je rozdělený na dvě části, je tu trailer | Fandíme filmu Spider-Man: Across the Spider-Verse – Film je rozdělený na dvě části, je tu trailer | Fandíme filmu Spider-Man: Across the Spider-Verse – Film je rozdělený na dvě části, je tu trailer | Fandíme filmu Spider-Man: Across the Spider-Verse – Film je rozdělený na dvě části, je tu trailer | Fandíme filmu Spider-Man: Across the Spider-Verse – Film je rozdělený na dvě části, je tu trailer | Fandíme filmu Spider-Man: Across the Spider-Verse – Film je rozdělený na dvě části, je tu trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest