Black Adam: The Rockův komiksový bijec na nové fotce

Black Adam: The Rockův komiksový bijec na nové fotce | Fandíme filmu
DC
Zobrazit další 1 obrázek
Nahlédněte po kapuci novému antihrdinovi ze světa Supermana.

Komiksovka Black Adam se už sice s námi podělila o první teaser, avšak ústřední postava po většinu času stále v propagačních materiálech zůstává ve stínech. Teď se sám Dwayne Johnson pochlubil fotkou, jež nás nechává alespoň trochu nahlédnout pod antihrdinovu kápi. Prohlédnout si ji můžete dole v galerii. Osobně se mi pořád nějak nedaří v Black Adamovi nevidět The Rocka, herec zůstává sám sebou a v postavě mu nejde tak docela „zmizet“. Snad to ve výsledném filmu bude lepší, ale zatím je to prostě takový propracovaný cosplay. Jak Black Adam působí na vás?

Příběh začíná před 5000 lety v zemi Kahndaq, která vzkvétala a byla protkána magií. Byla však vybudována na zádech otroků. Black Adam byl jedním z nich a už to dál nehodlal snášet. Proto povstal a postavil se za svůj lid. Lidi potřebovali hrdinu, ale měli jen jeho. A tak udělal, co bylo třeba. Za to však byl uvězněný na pět tisíc let do žaláře. Teď je konečně volný a přísahá, že tentokrát už jej nikdo nezastaví. Součástí snímku bude hrdinský tým JSA – Justice Societ of America (Americký spolek spravedlnosti) - Hawkman, Doctor Fate, Cyclone a Atom Smasher. V hlavních rolích Dwayne Johnson, Pierce Brosnan, Noah Centineo, Aldis Hodge, Quintessa Swindell, Sarah Shahi, Marwan Kenzari, James Cusati-Moyer a Bodhi Sabongui. Režíruje Jaume Collet-Serra. Datum premiéry je stanovené na 29. 7. 2022.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 2

Black Adam: The Rockův komiksový bijec na nové fotce | Fandíme filmu Black Adam: The Rockův komiksový bijec na nové fotce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest