Lava: Další Schwarzeneggerův syn rozbíhá filmovou kariéru

Lava: Další Schwarzeneggerův syn rozbíhá filmovou kariéru | Fandíme filmu
Joseph Banea / Bitflix
Zobrazit další 2 obrázky
Čeká nás „Predátor Junior“?

Arnoldův syn Patrick Schwarzenegger se objevuje ve filmech a seriálech od roku 2006. A to stále častěji, takže lze předpokládat, že usiluje o regulérní filmovou kariéru. Dcera Katherine si vzala předloni už dávno zavedeného herce Chrise Pratta. A o hollywoodský úspěch se pokouší také Joseph Baena, Arnoldův nemanželský syn, k němuž se „rakouský dub“ přihlásil a začal jej podporovat.

Jak můžete vidět na přilehlé fotografii, Joseph zdědil po otci lásku k posilování, ale také se snaží proniknout do světa filmu. Od roku 2016 natočil několik kraťasů, příští rok jej uvidíme ve snímku Chariot po boku Johna Malkoviche. Čerstvě začal natáčet také snímek Lava, ke kterému sdílel fotografii, již vidíte na titulce.

Podle některých fanoušků Joseph připomíná otce v Predátorovi, což je dozajista způsobeno odhalenou muskulaturou a pralesním prostředím. Snímek se natáčí na Havaji a zatím o něm nebyly zveřejněny naprosto žádné podrobnosti. Název by mohl napovídat, že na Honolulu dojde k výbuchu sopky, ale víc opravdu nevíme.

Snímek financuje společnost Biflix, která si dala za cíl financovat filmy prostřednictvím kryptoměny. Krypto je pro mě španělská vesnice, takže detaily celého procesu pro mě nechtějte, v případě zájmu se podívejte přímo na stránky Bitflix, kde se celý proces vysvětluje.

Co myslíte, stane se z Josepha profesionální kariérní herec s pravidelnými rolemi?

Foto: Joseph Baena / Bitflix

Zdroje: Yahoo, Joseph Baena, Daily Mail

Galerie: 3

Lava: Další Schwarzeneggerův syn rozbíhá filmovou kariéru | Fandíme filmu Lava: Další Schwarzeneggerův syn rozbíhá filmovou kariéru | Fandíme filmu Lava: Další Schwarzeneggerův syn rozbíhá filmovou kariéru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest